ASAYİŞ

Konya 'da Korkutan Patlama

Konya'da akşam saatlerinde bir anda bastıran şiddetli yağışlar birlikte Selçuklu ilçesi Kılıçaslan Mahallesinde 18 katlı bir binanın çatısına yıldırım düştü. Büyük gürültü paniğe neden olurken binada hasar meydana geldi

Konya 'da Korkutan Patlama

Konya'da akşam saatlerinde bir anda bastıran gök gürültülü sağanak yağmurla birlikte 18 katlı bir sitenin çatısına yıldırım düştü. O anlar çevrede paniğe neden olurken, binanın çatısından kopan beton parçalar ise polisin güvenlik çemberinde, itfaiye ekipleri tarafından toplandı.

18 KATLI APARTMANA YILDIRIM DÜŞTÜ

Olay, akşam saatlerinde Konya'nın Selçuklu ilçesi Kılıçaslan Mahallesi Emin Dede Sokak üzerinde bulunan 18 katlı bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan yağmur yağışıyla sokak üzerindeki bir binanın çatısına yıldırım düştü.

BİNA SAKİNLERİ PANİKLE AŞAĞI İNDİ

Büyük panikle apartmandan inen vatandaşlar çatıdaki beton parçaların koptuğunu fark etmesi üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

BETON PARÇALARI ETRAFA SAÇILDI

Polis ekipleri çevre güvenliği alırken, itfaiye ekipleri ise çatıdan yıldırım düşmesi sonucu kopan beton parçaları aldı.

"VATANDAŞLAR DA ÇIĞLIK ATIYORDU, DÜŞEN PARÇALAR ARABALARA DÖKÜLMÜŞ.."

Yıldırım düştüğü esnada yakınlarda bulunan Osman Sönmez, "Biz yıldırım düştüğü esnada yakındaki kafeteryada oturuyorduk. O sırada gök gürültüsünü duyduk ve acayip bir ses geldi. Daha sonra biz buraya geldik binanın çatısına vurmuş. Oradan düşen parçalar arabalara düşmüş ve vatandaşlar da çığlık atıyordu. Bazı yerlerde elektrikler gitmiş sonra yavaş yavaş normale döndü" dedi.

KORKUYLA EVDEN ÇIKTILAR

Sesleri duyması üzerine korkarak evden ailesiyle birlikte çıkan Kerem Hisaroğlu ise, "Ben evde oturuyordum bir anda bir ses geldi. Ben de korktum ve yıldırım düşmüş. Çok korktum" diye konuştu.

AdminAdmin