EKONOMİ

Kınay lojistik Konya’da müşterilerini İftarda Buluşturdu

27 Mart Çarşamba günü, Kınay Taşımacılık ve Lojistik A.Ş. (KTL) Konya şubesinin ev sahipliğinde müşterilerimiz ve onların değerli aileleri ile birlikte özel bir iftar yemeğinde buluştu.

Kınay lojistik  Konya’da müşterilerini İftarda Buluşturdu

400 katılımcının yer aldığı bu etkinlik, KTL Genel Müdürü Sayın Barış Dillioğlu ve KTL çalışanlarının ev sahipliğinde gerçekleşti. Sayın Dillioğlu, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, KTL olarak, yerel ve uluslararası arenada her geçen gün büyüdüğümüzü ve bu büyümenin yanı sıra, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmeyi de öncelik haline getirdiklerini vurguladı. Dillioğlu, "KTL olarak, sadece lojistik ve taşımacılık hizmetleriyle değil, aynı zamanda topluma ve çevremize karşı duyduğumuz sorumlulukla da öne çıkmayı amaçlıyoruz. Bu tür etkinlikler, çalışanlarımız ve müşterilerimiz arasındaki ilişkileri güçlendirmenin yanı sıra, topluma olan bağlılığımızı ve sosyal sorumluluk anlayışımızı da pekiştiriyor." dedi.

KTL olarak, katılımlarıyla bu iftar yemeğini onurlandıran tüm misafirlerimize, çalışanlarımıza ve değerli ailelerine teşekkür ederiz. Birlikte nice ramazanlar geçirmeyi diler, herkese sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler temenni ederiz.

AdminAdmin