YEREL

Kılca: Gençlerin Kalbi Yeni Merkezde Atacak

Gençliğin geleceği için nitelikli projeler geliştiren Karatay Belediyesi yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Karatay Belediyesi tarafından gençlere yönelik çağın şartlarına uygun olarak projelendirilen yeni nesil Karatay Gençlik, Eğitim ve Spor Merkezi’nin temeli 6 Ekim Perşembe günü düzenlenen törenle atılacak. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; gençleri anlamaya ve onların hayatına dokunacak projeler üretmeye önem verdiklerini söyleyerek; Yeni Gençlik, Eğitim ve Spor Merkezinin Karatay’a bir başka güzellik katacağını aktardı.

Kılca: Gençlerin Kalbi Yeni Merkezde Atacak

Gençlerin eğitim, sportif ve kültürel imkânlara kolayca ulaşabilmesini amaçlayan Karatay Belediyesi ilçeye yeni cazibe merkezleri kazandırmaya devam ediyor. Belediyenin bu kapsamda Köprübaşı Mahallesi’nde ilçeye kazandıracağı Karatay Gençlik, Eğitim ve Spor Merkezi’nin temeli 6 Ekim Perşembe günü atılacak.

Karatay Gençlik, Eğitim ve Spor Merkezi’nin içerisinde; Masal Atölyesi, Fotoğrafçılık Atölyesi, Ebru Hat Atölyesi, Kafeterya, Müzik Atölyesi, Medya Atölyesi, E-Spor Playstation Odası, Yabancı Dil Atölyesi, Kütüphane,  Sessiz Kütüphane, Sesli Kütüphane, Spor Salonu, Eğitmen Odası, Kent Konseyi İdari Ofisi bulunacak.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; gençleri anlamaya ve onların hayatına dokunacak projeler üretmeye önem verdiklerini söyleyerek; Yeni Gençlik, Eğitim ve Spor Merkezinin Karatay’a bir başka güzellik katacağını aktardı.

GENÇLERİMİZE YÖNELİK YATIRIMLARIMIZI ÇOK ÖNEMSİYORUZ

Karatay’da çocuklara ve gençlere büyük değer verdiklerini ifade eden Hasan Kılca; “Gençlerimize yönelik projelerimizi çok önemsiyor ve bu konudaki çalışmalarımızın sayısını her geçen gün artırmaya gayret ediyoruz. Özellikle gençlerimizin spor, geleneksel sanatlar, kişisel gelişim, yaşam becerileri, kültür, sanat, eğitim ve teknoloji gibi konularda kendilerini geliştirmeleri için projeler üretiyoruz. Bu kapsamda ilçemize Ali Ulvi Kurucu Caddesi üzerinde merkezi bir konumda Karatay Gençlik, Eğitim ve Spor Merkezimizi kazandırıyoruz. Yeni yatırımımız ilçemize bir başka güzellik katacak” dedi.

GENÇLERİMİZİN KALBİ BURADA ATACAK

Yeni nesil Karatay Gençlik, Eğitim ve Spor Merkezi’nin çağın şartlarına uygun olarak projelendirildiğini ifade eden Hasan Kılca merkezle ilgili şu bilgileri paylaştı; “Belediyeciliğin fonksiyonlarının ne kadar farklılaştığı ve hangi seviyeye gelindiğinin görülmesi açısından bu yatırımlar ayrıca önem arz ediyor. Merkezimizde Kütüphane, E-Spor Merkezi, Antrenman ve Spor Salonu, Kafe Karatay, Etüd Salonları, Sanat ve Çocuk Atölyeleri, Konferans Salonu bulunacak. Çağımızın gereklerine uygun gençlerimizin ve çocuklarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek en son teknolojik alt yapıyla hizmet verecek olan binamız tam bir yeni nesil gençlik merkezi olacak. Lokasyon itibariyle de ilçemizdeki tüm gençlerimizin kolay ulaşım sağlayacak olduğu bu gençlik merkezimiz,  ilçemize çok büyük değer katacak ve gençliğin kalbi burada atacak.”

AdminAdmin