GÜNCEL

Kaymakam Özgür Pelvan’dan 10 Kasım Mesajı

Yunak Kaymakamı Özgür Pelvan, Türkiye Cumhuriyeti'nin Kurucusu ve Baş komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kaymakam Özgür Pelvan’dan 10 Kasım Mesajı

 Kaymakam Pelvan, mesajında şu ifadeler yer verdi :

10 Kasım, sadece Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma değil, onun en büyük eseri olan. Türkiye Cumhuriyeti, 100. Yılına ulaştığı bugün, dünyada sözü dinlenen, dostluğu aranan ve uluslararası sorunların çözümünde aktif rol üstlenen yüksek itibara sahip bir ülke konumundadır. Türkiye Cumhuriyeti; insan hakları, demokrasi, eğitim, sağlık, ekonomi, bilim ve teknoloji gibi birçok alandaki çalışmalarıyla muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerlemektedir.

       Aziz milletimiz, içinde bulunduğumuz dönemde milletimizin birlik, beraberlik ve kardeşliğine, ülkemizin bütünlüğüne yönelik saldırılar karşısında demokrasiye sahip çıktığını her daim göstermiş, Ulu Önder Atatürk’ün aziz hatırası olan Türkiye Cumhuriyeti’ni   ilelebet yaşatacağını bütün dünyaya ilan etmiştir.

 Bu duygu ve düşüncelerle; ebediyete intikalinin 85. Yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü,ve Silah Arkadaşlarını, İstiklal Savaşı ve  tüm  Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad, mekânları cennet olsun’’ ifade etti

 

AdminAdmin