YEREL

Karatay Kent Konseyi “Medyanın Filistin Davasındaki Etkisi Ve Boykot” Programı

Dünya üzerinde özellikle son yıllarda sıkça yaşanan gerilimlerin, çatışmaların ve savaşların medya tarafından işleniş biçimi, hep tartışmaların odağında bulunuyor. Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadim Kudüs Çalışma Grubu da, konunun çok daha geniş bir çerçevede ele alınabilmesi amacıyla “Medyanın Filistin Davasındaki Etkisi ve Boykot” programı düzenliyor. 18 Kasım Cumartesi günü saat 19:00’da Karatay Belediyesi Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi’ndeki programın konuşmacı konuğu ise Gazeteci ve Yazar Ersin Çelik.

Karatay Kent Konseyi  “Medyanın Filistin Davasındaki Etkisi Ve Boykot” Programı

7 Ekim’de başlayan ve o günden bu yana etkisi artarak devam eden İsrail katliamları ile bu saldırının uluslararası basın ve sosyal medyasındaki veriliş biçimi, tartışmalara sebep olmaya devam ediyor.

KARATAY’DA İSRAİL’İN KATLİAMLARI, FİLİSTİN DAVASI VE İSRAİL MALLARI BOYKOTU KONUŞULACAK

Karatay Belediyesi Kent Konseyi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kadim Kudüs Çalışma Grubu da, bu konuyu ele alan önemli bir programa imza atacak. 18 Kasım Cumartesi günü saat 19:00’daki program, geçtiğimiz haftalarda yapımı tamamlanarak gençlerin hizmetine açılan Karatay Belediyesi Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

GAZETECİ-YAZAR ERSİN ÇELİK, “MEDYANIN FİLİSTİN DAVASINDAKİ ETKİSİ VE BOYKOT”NU ANLATACAK

2012 yılından beri Yeni Şafak Gazetesi’nde İnternet Yazı İşleri Müdürü olan ve yazılarıyla geniş bir kitleyi etkileyen Gazeteci-Yazar Ersin Çelik, programın konuğu olacak. Gazeteci Ersin Çelik programda; neredeyse 80 yıldır Ortadoğu’da en ciddi çatışmaların yaşandığı İsrail-Filistin hattında dünden bugüne yaşananlar, gerek Türkiye’nin gerek bölge ülkelerinin gerekse de uluslararası toplumun bu soruna eğiliş biçimi, sorunun iki devlet olarak çözümünün önemi, 7 Ekim’de başlayan İsrail saldırıları, medyanın Filistin davasındaki etkisi ile dünyanın dört bir yanına yayılan İsrail mallarına yönelik boykotu ayrıntılarıyla ele alacak.

 

 

 

 

 

 

AdminAdmin