SPOR

Karatay Belediyespor Kulübü Sporcularından Önemli Başarılar

Karatay Belediyesi Spor Kulübü Trampolin Cimnastik Takımı, Kulüpler Arası Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda da önemli başarılar elde etti. Karataylı sporcular, Bolu’da düzenlenen turnuvada kazandıkları madalya ve kupalarla Konya’yı bir kez daha en iyi şekilde temsil etmeyi başardı.

Karatay Belediyespor Kulübü Sporcularından Önemli Başarılar

Karatay Belediyesi Spor Kulübü Trampolin Cimnastik Takımı, 8-10 Eylül tarihleri arasında Bolu’da gerçekleştirilen Kulüpler Arası Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda önemli başarılar elde etti. Turnuvada Karataylı sporcular, kazandıkları madalya ve kupalarla Konya’yı en iyi şekilde temsil etti.

Büyük mücadelelere sahne olan şampiyonada dereceye girenlere madalya ve kupaları verilirken; Karatay Belediyesi Spor Kulübü Trampolin Cimnastik Takımı sporcuları, turnuvaya damgasını vurmayı başardı.

Resim önizlemesi

KARATAY’IN TRAMPOLİN CİMNASTİK TAKIMI’NDAN BOLU’DA YÜZ AĞIRTAN BAŞARILAR

Bu kapsamda turnuvanın büyükler kategorisinde Emirhan Danış Türkiye 2’ncisi olarak gümüş madalyanın sahibi olurken; 13-14 yaş kategorisinde Abdullah Mehmet Tükel de yine Türkiye 2’ncisi oldu. 13-14 yaş senkron yarışmasında da Abdullah Mehmet Tükel, Furkan Erkıç ile birlikte çıktığı mücadeleden Türkiye Şampiyonu olarak ayrıldı. Ali Eymen Demirci ve Burak Demirci ise aynı kategoride Türkiye 2’ncisi oldu ve gümüş madalya elde ettiler.

Resim önizlemesi

BAŞKAN HASAN KILCA’DAN BAŞARILI SPORCULARA TEBRİK

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da yaptığı açıklamada, Bolu’da düzenlenen Kulüpler Arası Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda elde edilen başarılar dolayısıyla Karatay Belediyesi Spor Kulübü Trampolin Cimnastik Takımı’nı tebrik etti. Başkan Hasan Kılca, Karataylı gençlerin en güzel şekilde yetişmeleri, sporcu ve sağlıklı bir nesil olmaları konusunda ellerinden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini ifade etti.

 

AdminAdmin