GÜNCEL

Karatay Belediyesi’nden Kadınlara Yönelik Spor Kursları

Karatay Belediyesi, kadınlara yönelik step aerobik ve pilates kursu düzenliyor. 5 Ocak 2024 Cuma gününe kadar devam edecek başvuruların ardından kurslar 15 Ocak ile 10 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 18 ile 30 yaş aralığındaki kadınlar hem spor yapacak hem de günün stresini atacaklar.

Karatay Belediyesi’nden Kadınlara Yönelik Spor Kursları

Eğitim, spor, sosyal ve daha birçok alandaki proje ile etkinlikleriyle ilçenin sosyal hayatına katkı sunan Karatay Belediyesi, kadınlara yönelik yeni bir projesini hayata geçiriyor.

Karatay Belediyesi bu kapsamda kadınlara özel günün stresini ve enerjisini atabilecekleri spor kursları düzenliyor.

Resim önizlemesi

 

BAŞVURULAR 5 OCAK 2024 CUMA GÜNÜNE KADAR DEVAM EDECEK

“Sağlıklı Yaşam İçin Spor” sloganıyla düzenlenen kurslar için başvurular başladı. 5 Ocak 2024 Cuma gününe kadar devam edecek kurslar ise 15 Ocak ile 10 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Başvurular online olarak https://linktr.ee/aliulvikurucugm adresinden yapılabilecek.

KADINLAR GÜNÜN STRESİNİ SPORLA ATACAK

Karatay Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Karatay Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi’nde yapılacak kurslara 18 ile 30 yaş aralığındaki tüm kadınlar başvurabilecek. 40 ve 25 kişiden oluşacak 2 ayrı salondaki kurslar ise; Pilates, Step Aerobik ve Günlük Yaşam Egzersizleri’nden oluşacak. Buna göre; Pilates Pazartesi ve Çarşamba, Günlük Yaşam Egzersizleri Salı ve Perşembe yapılacak. Step Aerobik dersleri ise Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilecek.

Resim önizlemesi

 

 

 

AdminAdmin