GÜNCEL

2024 Yılı Tüm İnsanlık İçin Hayırlara Vesile Olsun

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, 2024 yılı dolayısıyla bir yeni yıl mesajı yayımladı.

2024 Yılı Tüm İnsanlık İçin Hayırlara Vesile Olsun

2023 yılını acısıyla tatlısıyla geride bıraktıklarını ifade eden ve yeni yıla umut dolu bir şekilde adım atmanın önemine vurgu yapan Başkan Akkaya’nın mesajı şöyle;

“Kıymetli Akşehirli hemşehrilerim. Sizleri yeni bir yıla "merhaba" demenin sevinci ve umuduyla selamlıyorum. 2023 yılını, acılarla ve sevinçlerle dolu bir yolculuğun ardında bıraktık. Ancak, biliyoruz ki insanlık her zaman aydınlık yarınlara doğru ilerler.

2023 yılında bir yanda ülkemizde yaşadığımız büyük depremlerle sarsıldık, öte yanda hain terör saldırıları nedeniyle şehitler verdik ve Gazze'deki insanlık dramına şahit olduk.

Yeni bir yılın kapısını açarken, inanıyorum ki tüm bu zorlukları geride bırakacağımız umut dolu günlere de adım atıyoruz. Yüce Rabbim’ den dileğim; 2024 yılının Türkiye'mizde ve tüm dünyada barışa, huzura vesile olmasıdır.

İnşallah, Akşehir'imizdeki hizmetlerimizi sürdürme azmimiz 2024 yılında da kararlılıkla devam edecektir. Akşehir için daha yaşanabilir, daha güzel bir gelecek inşa etmek adına gayretlerimizi artırarak sürdüreceğiz. Sizlerin destek ve katkılarıyla, daha güçlü adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.

Yeni yılın getireceği umut dolu günlere ve sevgiyle kucaklaşacağımız nice yıllara erişmek dileğiyle, hepinize mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir yıl diliyorum.”

 

AdminAdmin