YEREL

Karatay Belediyesi’nden Emlak Vergisinde Son Gün Uyarısı

Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergileri’nin ilk taksiti için ödeme süresi 31 Mayıs Çarşamba günü bitiyor. Karatay Belediyesi’nden yapılan açıklamada cezalı duruma düşülmemesi adına vergi mükelleflerinin söz konusu ödemelerini 08:00 ile 17:00 saatleri arasında Karatay Belediyesi Emlak Servisi’nden veya e-belediyecilik uygulamaları üzerinden kolaylıkla yapabileceği ifade edildi. Öte yandan Karatay Belediyesi vezneleri ödemeler için 27 Mayıs Cumartesi günü açık olacak.

Karatay Belediyesi’nden Emlak Vergisinde Son Gün Uyarısı

Karatay Belediyesi emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisinin ilk taksit bedellerinin ödenmesi hususunda son gün uyarısında bulundu.

Karatay Belediyesi’nden yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımız, 31 Mayıs Çarşamba günü mesai bitimine kadar emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ilk taksitlerini, TC kimlik numarası veya mükellef sicil numarası ile Karatay Belediyesi hizmet binası içerisinde yer alan veznelere, nakit veya kredi kartıyla ödeyebileceklerdir. Vatandaşlarımız, ilk taksitlerini web sitesi üzerinden belediyeye uğramadan da ödeyebilecek.

Vergi mükellefleri, Karatay Belediyesi’nin başarılı e-belediyecilik uygulaması kapsamında https://tahsilat.karatay.bel.tr/Ode/direkttahsilat.aspx adresi üzerinden kredi kartı veya banka kartı ile vergilerini ödeyebilirler. Öte yandan 27 Mayıs 2023 Cumartesi günü de Karatay Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Emlak Servisi ödemeler için açık olacak. Buna göre Cumartesi gününde vatandaşlar, Karatay Belediyesi hizmet binasına uğrayarak ödeme yapabilecek” ifadeleri kullanıldı.

 

 

AdminAdmin