SPOR

Kale Erhan Erentürk’e Emanet

Süper Lig’in 8. haftasında Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda Ümreniyespor maçına çıkacak olan temsilcimiz Konyaspor’da bu hafta kaleyi Erhan Erentürk koruyacak.

Kale  Erhan Erentürk’e   Emanet

Milli arayı iyi değerlendirmek isteyen Konyaspor’da Ümraniyespor maçı hazırlıkları sürüyor. Adanaspor ile bir hazırlık maçı yapan ve kendini Süper Lig öncesi bir kez daha test etme imkanı bulan Anadolu Kartalı Konyaspor ligin 8. haftası ilkleri yaşayacak. Daha önce Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda ki zemin yenileme çalışmaları nedeniyle iç saha maçlarını Eskişehir’de oynamak zorunda kalan Konyaspor, Ümreniyespor maçıyla birlikte yaklaşık 2 aylık aranın ardından taraftarı ile buluşmuş olacak. Stadyum’da hibrit çim çalışmaları tamamen sona ererken, her iki takımda güzel bir zeminde futbol oynama imkanı bulacak. Konyaspor böylece uzun bir aranın ardından kendi sahasında taraftarı ile buluşmuş olacak. Takım bugün hazırlıklarına Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde devam edecek. ‘

Konyaspor’un 2020 yılında İzmir temsilcisi Altınordu’dan transfer ettiği 1.90 boyunda 27 yaşında olan Erhan Erentürk ise kariyerinde bir ilki yaşama fırsatı elde edecek. Galatasaray maçında gördüğü kırmızı kart ile cezalı duruma düşen İbrahim Sehic, Ümraniyespor maçında forma giyemeyecek. Erhan Ertürk kariyerinde ilk defa Süper Lig’de forma şansı yakalarken, bu fırsatı iyi değerlendirmek istiyor.  Erentürk, ayrıca kariyerinde ilk Süper Lig karşılaşmasına çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor. Tecrübeli eldiven daha önce Karşıkaya, Bursaspor ve Altınordu formaları giymişti. Erentürk bu maçta kariyerindeki 172. maçına çıkmış olacak. Erhan Erentürk’ün piyasa değeri 300 bin avro olarak gösteriliyor.

AdminAdmin