GÜNCEL

İsrail Laftan Değil Ancak Güçten Anlar

Saadet Partisi Karatay Gençlik Kolları Başkanı Enes Alper; “Ey halkımız biliniz ki terör devleti İsrail’e en üst perdeden efelenen'erle, aynı terör devletine 50 gün içinde 300 gemi gonderenler aynı kişilerdir. Devletimizi yönetenlere diyoruz ki terör devletiyle olan bu haram ticareti durdurun. Terör devletine lojistik sağlayan incirlik üssünü derhal kapatın. Kürecik Radar Üssünü kapatarak terör devleti İsrail'in gözünü kör edin.” dedi.

İsrail Laftan Değil Ancak Güçten Anlar

Saadet Partisi Konya İl Gençlik Kolları Konya şehir merkezinde Filistin için meşaleli yürüyüş düzenledi. Düzenlenen yürüyüşün ardından Karatay Gençlik Kolları Başkanı Enes Alper'in düzenlemiş olduğu basın açıklamasına, Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Küçükgünay. Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muammer Hamza Kılınç, ESDER Konya İl Başkanı Latif Işık, Gençlik Kolları mensupları ve çok sayıda Konyalı vatandaş katıldı.

İSRAİL LAFTAN DEĞİL ANCAK GÜÇTEN ANLAR!

 

YapResim önizlemesimış olduğu açıklamada Alper; “Bizleri bugün burada, bu vakitte bir araya getiren Rabbimize hamd ediyoruz. Allah'a yemin olsun ki bu topluluk ancak ve ancak Allah'ın rızasını kazanmak için bir araya gelmiştir. Bildiginiz üzere geçtiğimiz günlerde İslam işbirliği teşkilatı bir toplantı gerçekleştirdi. 57 İslam ülkesinin  Devlet Başkanları Filistin’de yaşanan zulüm ile ilgili bir araya geldiler ve İsrail terör devletini ancak kınaya bilen bir sonuç deklare ettiler. Bu toplantıda alınan kınama kararı Müslüman ülkelerin halklarının ancak gazını almak ve oyalamak için alınmıştır. 57 Müslüman Devlet Başkanının almış olduğu bu karar ve vermiş olduğu bu aciz  görüntü kahvehanede oturup İsrail'i kınayan insanları andırmaktadır. Müslümanların bu haline Batı devletleri ve terör devleti İsrail kahkahalar atarak gülmektedir. Biz Milli Görüş’ün tek temsilcisi olan Saadet Partililer olarak bu ahvale razı değiliz. Biz biliyoruz ki terör devleti İsrail laftan değil ancak güçten anlar. Filistinli yetim bir çocuğun elindeki taşı siyonist tanklarına atması, terör devleti İsrail'i, İslam ülkelerinin Devlet Başkanlarının basit  ve yetersiz tehditlerinden daha çok korkutmaktadır. Terör devleti İsrail'i güç kullanarak durduramayanlar, Filistine insani yardım gondermekle, Filistinlilerin ancak tok karna ölmesini sağlamaktadırlar.” şeklinde konuştu.

İSRAİL’LE İŞBİRLİĞİ YAPMAK ŞEYTANLA İŞBİRLİĞİ YAPMAKTIR!

Resim önizlemesi

Alper, konuşmasının devamında ise; “Bu yaşadıklarımız göstermektedir ki insanlık ve müslümanlar batının insafına terk edilemez. Bu minvalde Milli Görüşçüler olarak yaklaşık iki aydır sokaklardayız ve doğru bildiklerimizi, kınayanların kınamasına aldırmadan, daima haykırmaya devam edeceğiz. Ey halkımız biliniz ki  terör devleti İsrail’e  en üst perdeden efelenen'erle, aynı terör devletine 50 gün içinde 300 gemi gonderenler aynı kişilerdir. Devletimizi yönetenlere diyoruz ki  terör devletiyle olan bu haram ticareti durdurun. Terör devletine lojistik sağlayan incirlik üssünü derhal kapatın. Kürecik Radar Üssünü kapatarak terör devleti İsrail'in gözünü kör edin. Elbette bu söylediklerimiz ancak akıl sahiblerinedir. Maalesef ki ülkemizi yönetenler terör devleti İsrail ile tüm ilişkilerini kesmek yerine ticaret rekorları kırmaktadir. Bu ahval, Milletimize bir hakarettir. Teror devleti İsrail, Gazze’yi ilhak etmek istemektedir ve müslümanların acizligi onları cesaretlendirmektedir. Müslüman ülkeler bu şekilde korkak bir yol izlediği sürece, korkarız ki Cumhurbaşkanımız Gazze'ye yapacağını söylediği ve on yıldır bir türlü gerçekleştiremediği Gazze ziyaretini maaleseki İsrail'in müslümansız bırakacağı Gazze'ye yapmak durumunda kalacaktır. Cumhurbaşkanının terör devletiyle ilişkileri kesmemesi bizleri düşündürmektedir. Filistinlilerin, Filistin'den ve Gazze’den göç ettirilip mülteci olarak kabul edilmesi görevi Türkiye'ye mi verilmiştir? Gazze’nin terör devleti İsrail tarafından olası ilhakı sonrasında harap olan şehrin imarı için yapılacak olan ihaleler Türk müteahhitlerinin mi olacaktır? Bunun için gerekli hammadde ve insan gücü Türkiye'den mi karşılanacaktır. Bu korkunç ahval maalesef ki çok uzak değildir. Biz Milli Görüşçüler, daima özgür Filistinin yanındayız. Daima mazlumun yanında ve zalimin karşısındayız. Buradan bir kez daha vurguluyoruz, İsrail ile işbirliği yapmak şeytanla işbirliği yapmaktır. israil ile ticaret yapmak şeytanla ticaret yapmaktır. Zalimlere ve işbirlikçilerine son sözümüz şudur. Herkes bilsinki Allah nurunu tamamlayacaktır. Berren ve bahren ve cevven.“ dedi.

Resim önizlemesi

AdminAdmin