ureticihaber.com
ureticihaber.com
YEREL

İşcan, Saray Ve Hacıfakılı Okullarını Ziyaret Etti

Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, Saray İlk ve Ortaokulu ile Hacıfakılı İlkokulu’na ziyarette bulundu.

İşcan, Saray Ve Hacıfakılı Okullarını Ziyaret Etti
Paylaş:

Ziyaretleri kapsamında Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli hakkında öğretmen ve öğrencilere bilgilendirmelerde bulunan İşcan, yeni eğitim modelinin hedefleri, içeriği ve uygulanma süreciyle ilgili detayları paylaştı.

 

Her iki okulda da öğretmen ve öğrencilerle yakından ilgilenen Mahmut İşcan, idareci ve öğretmenlerden eğitim sürecine dair görüş ve önerileri dinledi. Katılımcı bir ortamda gerçekleşen istişarelerde, okulların ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda değerlendirmeler yapıldı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, eğitimin kalitesini artırmaya yönelik bu tür ziyaretlerin yeni müfredatın yansımalarını sahada görmek için de önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.

 

Birinci sınıf öğrencilerin durumu ile sekizinci sınıf öğrencilerinin LGS'ye hazırlık çalışmaları hakkında da bilgi alan İşcan LGS adaylarıyla uzunca bir sohbet gerçekleştirdi.

Taşıma yemeklerini de kontrol eden Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan, öğretmenlere teşekkür ederek okullardan ayrıldı.

Bu haber ureticihaber.com tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

YEREL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Konya'da Alacak Verecek Kavgası Kanlı Bitti

Akışın sonuna geldiniz.