SAĞLIK

İl Müdürü Koç’tan Vaden Original - Yıldız Pul A.Ş.’ye Teşekkür Ziyareti

İl Sağlık Müdürümüz Prof. Dr. Mehmet Koç, Vaden Original - Yıldız Pul Otomotiv Motor Parçaları San. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Seyit, Sedat ve Semih Acar kardeşlere Konya sağlığına verdikleri destek nedeni ile teşekkür ziyaretinde bulundu.

 İl Müdürü  Koç’tan Vaden Original - Yıldız Pul A.Ş.’ye  Teşekkür Ziyareti

Meram ilçesinde rahmetli babaları adına yaptırdıkları İsmail Acar Aile Sağlığı Merkezi ile aşı hizmetlerinde kullanılmak üzere İl Sağlık Müdürlüğümüze bağışladıkları ‘Aşı Nakil Aracı’ için hayırsever kardeşlere teşekkür eden Prof. Dr. Koç, “Sağlık tesisi sorunu kalmayan bir il olarak ülkemizde örnek gösterilen şehir olma iddiası ve hedefi doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz.Hayırseverlerimizin yapımını üstlendikleri İsmail Acar ASM her yönü ile ülkemizde örnek gösterilen bir sağlık tesisi oldu. Hayırsever Acar kardeşlere şehrimiz ve tüm sağlık çalışanlarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Seyit, Sedat ve Semih Acar kardeşlerde, “Şehrimize sağlık alanında katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlere bu imkânı sağlayan il sağlık müdürlüğümüze teşekkürlerimizi sunuyoruz” diyerek bu tür projelere destek vermeye devam etmek istediklerini ifade ettiler.

Vaden Original - Yıldız Pul Otomotiv Motor Parçaları San. AŞ’ye gerçekleştirilen teşekkür ziyaretinde hizmet başkanlarımız da hazır bulundu.

AdminAdmin