GÜNCEL

İl Emniyet Müdürü Engin Dinç ile Veda Etti

Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan İlimiz Emniyet Müdürü Engin Dinç ile vedalaşmak maksadıyla, İl Protokolüyle bir araya gelindi.

İl Emniyet Müdürü   Engin Dinç ile Veda Etti

Polisevi’nde düzenlenen programa Vali Vahdettin Özkan, Mülki, Adli, Askeri Makam Temsilcileri, Belediye  Başkanları, Rektörler, Siyasi Parti Temsilcileri ve Meslek Kuruluş Temsilcileri katıldı.

Tayini çıkan İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’e İlimizde görev yaptığı süre içerisinde özverili ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Vali Vahdettin Özkan, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’in 2 senedir  Konya'mıza çok güzel hizmetler verdiğini ifade etti.

Türk polis teşkilatının kamu düzeninin tesisi ve hukuk güvenliği açısından çok önemli bir hizmeti icra ettiğini vurgulayan Vali Özkan; "Güvenlik Hizmetinde oluşan en ufak eksiklik toplum tarafından hemen hissedilir. Bu durum çocuklarımızın geleceği ile de çok alakadar bir konudur. Kendi köyümüzde, mahallemizde, şehrimizde ve  memleketimizde  güvenlik hizmetini icra edecek  nitelikli kadroların olması, nitelikli organizasyonun olması her zaman ehemmiyet arz etmektedir. Hem memleketin birliği ve  bütünlüğü hemde içerideki asayişin temini elbetteki bütün insanların ortak ihtiyacıdır ve ihtiyaç hiyerarşisinde en üst sıralarda yer almaktadır. Dolayısıyla bu önemli hizmeti ifa edecek kurumların, amir ve memurlarının nitelikleri ile bu hizmetin kalitesi de artar. İl Emniyet Müdürümüz Engin Dinç kapasitesi, niteliği ve Anadolu'nun değerlerine sahip olması ile ilimizde çok güzel hizmetlere öncülük etmiştir. İlin Valisi olarak hasseten kendisine teşekkür ediyorum. Yeni görev yeri olan başkentimizde de bu hizmeti en iyi şekilde icra edeceğine inancımız tamdır." şeklinde konuştu.

Ankara Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İl Emniyet Müdürü Engin Dinç’e yeni görev yerinin hayırlı olması temennisinden bulunan Vali Özkan, çalışmalarında başarılar diledi.

AdminAdmin