GÜNCEL

İl Başkanı Hüseyin Saydam'ın 30 Ağustos Mesajı

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam 30 Ağustos zafer bayramı dolayısı ile yazılı kutlama mesajı yayımladı

İl Başkanı Hüseyin Saydam'ın 30 Ağustos Mesajı

Başkan Saydam mesajında şu ifadelere yer verdi ;

"100 yıl önce bugün, kahraman ordumuzun “Ya İstiklal Ya Ölüm!” parolasını kendilerine şiar edinmesi sonucunda çok büyük imkânsızlıklara rağmen, o dönem emperyalizme ve egemen güçlere şiddetli bir tokat indirilmiş, tarihi bir ders verilmiştir.

Bu zafer kendi içerisinde birçok önemli manayı da içinde barındırmaktadır. Bunlardan en önemlisi bir milletin asıl gücünü oluşturan şeyin tankından, topundan önce imanlı inançlı evlatlarının olduğu gerçeğidir.

Özgürlüne vurulmak istenen prangaları ve himayeyi kabul etmeyen, tam bağımsızlık yolunda canını dahi vermeyi göze alan Milli Mücadele kahramanları, Anadolu’da icra edilmeye çalışılan haçlı seferlerini göğüslerindeki bu iman ve inançla söndürmüşlerdir.

Umut ediyorum ki; gelecek nesillerimiz verilen tarihi milli mücadeleyi ve bu büyük zaferi gerçek manada şuurlu bir şekilde idrak ederlerse coğrafyamız üzerindeki Siyonist, emperyalist emeller hiçbir zaman bu coğrafyada gerçekleştirilemeyecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en kalbî duygularımla kutluyor, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizlere bu toprakları vatan kılan şehitlerimizi ve gazilerimizi şükran ve minnetle yad ediyorum."

AdminAdmin