GÜNCEL

İl Başkanı Ekici’den Regaip Kandili Mesajı

Regaip Kandili dolayısı ile bir mesaj yayınlayan Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Konyalıların kandilini kutladı

İl Başkanı Ekici’den Regaip Kandili Mesajı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, Rahmet kapılarının sonuna kadar aralandığı Regaip Kandili dolayısı ile yayımladığı mesajda "Rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak nitelendirilen üç ayların ilk kandil gecesini kardeşlik, barış, huzur ve hoşgörü duyguları içinde muhabbetle idrak etmeliyiz." dedi.

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, " Regaip Kandili, On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif´in habercisi olan mübarek üç ayların manevi havasının da ilk esintisidir.

Rahmet, bereket ve mağfiret ayları olarak nitelendirilen üç ayların ilk kandil gecesini dostluk, kardeşlik, barış ve hoşgörü duyguları içinde muhabbetle idrak etmeliyiz. Bütün dargınlıkları, kırgınlıkları gönüllerimizden bertaraf etmeliyiz.

Başta Konyalı Hemşehrilerim olmak üzere, manevi feyziyle gönüllerimizi aydınlatan bu mübarek günde tüm İslam Aleminin kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin kutuplaştırmalardan uzak, birlik ve beraberliğimize, barış ve huzura vesile olmasını diliyorum." dedi.

 

AdminAdmin