SPOR

ikinci başkan Adem Bulut,Ali Çamdalı ve Ali Turan bizim için bir değerdir

Konyaspor’da Fahrudin Omerovic’i yardımcısı olarak göreve getirilen Ali Turan Hakkında değerlendirme yapan Adem Bulut, Ali Turan’ın yardımcılığında son kararı hocanın verdiğini söyledi.

ikinci başkan Adem Bulut,Ali Çamdalı ve Ali Turan bizim için bir değerdir

Konyaspor’un ikinci başkanı Adem Bulut transfer sürecinin zorlu geçtiğini ancak kadroya iki oyuncunun daha dahil olabileceğini ve bu konuda büyük çaba sarf ettiklerini söyledi. Bulut, “ Yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Şu andaki gidişatta mali anlamda sıkıntılar yaşıyoruz ama gelen ve giden oyuncular hakkında doğru hamleler yapıyoruz. Devre arası diye bir şey olmadı aslında. İkinci yarı başladı, 16 maç kaldı. Düşme hattında görünüyoruz fakat takımımızı yukarı çıkaracağımızı düşünüyoruz. Şu ana kadar 5 transferimiz oldu. Umarım daha iyi yere geliriz” dedi.

“ALİ ÇAMDALI VE ALİ TURAN BİZİM İÇİN BİR DEĞERDİR”

Konyaspor’da Fahrudin Omerovic’i yardımcısı olarak göreve getirilen Ali Turan Hakkında değerlendirme yapan Adem Bulut, Ali Turan’ın yardımcılığında son kararı hocanın verdiğini söyledi. Bulut, “Ali Turan kupalar kaldırmış kaptanlık yapmış değerli bir oyuncu. Son söze biz ve hoca karar verdi. Ali Çamdalı ile beraber çalıştık. 4-5 aydır yakinen tanıyorum. Bende kendisine şahsen güveniyorum. Konyaspor için gece gündüz çalışıyor. Ali Çamdalı ve Ali Turan bizim için bir değerdir” diye konuştu.

AdminAdmin