ASAYİŞ

İki Kişiyi Ağır Yaralayan Suç Makineleri Tutuklandı

Konya’nın Karatay ilçesinde bir etliekmekçide çıkan silahlı kavga sonrasında olay yerinden kaçan 2 şüpheli Kulu ilçesine bağlı Celep Mahallesi'nde yakalandı. Çok sayıda suç kaydı olan şüpheliler tutuklandı.

İki Kişiyi Ağır Yaralayan Suç Makineleri Tutuklandı

Olay 19 Mayıs Cuma günü saat 16.00 sıralarında Karatay ilçesi Selim Sultan Mahallesi Söğütpınar Sokak'ta bulunan bir etliekmeçide meydana gelmişti. Taraflar arasında çıkan silahlı kavgada 7 adet suç kaydı olan Mehmet A.(50) baş kısmından, 26 adet suç kaydı olan Ulgar A. (46) çene kısmında ağır yaralandı. Yaralılar Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlatan Konya İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri yüzlerce çevre güvenlik kamerası ve EDS görüntülerini izledi.

YAKALANMAMAK İÇİN 3 ARAÇ DEĞİŞTİRMİŞLER

Yapılan titiz çalışmalar sonucunda kimliği belirlenen, kasten yaralama, hırsızlık , yağma gibi çeşitli suçlardan 45 adet suç kaydı olan Yahya Ağırkaya (17) ve 27 adet suç kaydı olan Mehmet Yazıcı’nın (26), olay sonrasında yakalanmamak için 3 araç değiştirdiği ve Kulu İlçesinin Celep Mahallesinde saklandığı tespit edildi. 

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Cinayet Büro Amirliği ekipleri ve Kulu İlçe Jandarma Görevlilerinin yaptığı ortak çalışmayla şüpheliler, olayda kullanılan tabancayla birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

AdminAdmin