GÜNCEL

İDOL Emlak Muhteşem Lansman ile hizmete girdi

Manpet A.Ş. tarafından yapılan ve tüm emlak işlerini İdol Emlak’ın yaptığı Bitez Vadi Konakları’nın lansmanı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Lansmanda, villa alan herkese İdol Emlak tarafından sıfır kilometre Renault Clio marka otomobil hediye edildi.

İDOL  Emlak  Muhteşem Lansman ile hizmete girdi

novatif bir bakış açısıyla emlak ve gayrimenkul sektörlerinde fark ortaya koyan ve müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılaşmak adına vizyon projeleri şehre kazandıran İdol Emlak, Bitez Vadi Konakları’nın lansmanını gerçekleştirdi.

yakup-manav.jpg

Manpet A.Ş. tarafından yapılan Bitez Vadi Konakları’nın emlak işlerini devralan İdol Emlak, sıfır araç hediye kampanyasıyla büyük ses getirdi. Villalarda; Siemens akıllı ev sistemleri, Franke altılı ankastre seti, Albert Genau cam balkon sistemleri, Schüco pencere sistemleri, Grohe bataryalar, Çanakkale Seramik ürünleri başta olmak üzere dünyaca ünlü markalar tercih edildi. A kalite yaşam merkezi, Bitez Vadi Konakları’nın lansmanına çok sayıda davetli katıldı.

‘ÜLKEMİZE KATMA DEĞER OLDU’

Bitez Vadi Konakları’nın yapıcı firması Manpet A.Ş.’ye sağladıkları katma değerden dolayı teşekkür eden İdol Emlak Kurucusu, Onursal Başkanı Servet Nükte, “Dünyanın ve Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik krizler ve enflasyona rağmen, böyle bir yatırımı yaparak ülkemize katma değer sağlayan yapıcı firmamız Manpet A.Ş.’ye öncelikle çok teşekkür ediyoruz. Buranın satış ve pazarlamasında İdol Emlak olarak öncelikle Yönetim Kurulu Başkanımız Ali Osman Nükte Bey’e, Koordinatörümüz Ömer Başkara Bey’e ve Satış ve Pazarlama Müdürümüz Çiğdem Balalan’a çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

bitez-vadi-konaklari-idol-emlak-1.jpg

 

‘EN İYİSİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK’

Manpet A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Manav, “Manpet markası olarak inşaat sektörüne girmeye niyetlendikten sonra babamızla beraber çıktığımız projede onun hayallerini yerine getirmek için elimizden geleni yaptık. Bu yolda elimizden gelenin en iyisini yaptığımızı düşünüyoruz ve sonunda İdol Emlak ile anlaşmamız neticesinde bu değeri sahiplerine ulaştırmayı hedefliyoruz. Katılımlarınız için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

‘SEKTÖRE DAMGA VURACAK KAMPANYALARIMIZ SÜRECEK’

bitez-vadi-konaklari-idol-emlak-9.jpg

 

İdol Emlak Genel Koordinatörü Ömer Başkara, “2005 yılında Servet Bey tarafından kurulan İdol Emlak, birçok aileyi ve yatırımcıyı mutlu etmiştir. Bugün de burada Manpet A.Ş. firmasının 6 adet villasından oluşan Bitez Vadi Konakları’nı siz değerli misafirlerimize sunmaktan mutluluk duyarız. Yapımcı firmamız Manpet A.Ş. ile yaptığımız satış yetkisi anlaşmamız kapsamında İdol Emlak olarak yürütmekte olduğumuz sıfır kilometre araç kampanyamızla umuyorum ki siz değerli misafirlerimizi mutlu edeceğiz. İdol Emlak, kurumsal yapısıyla Konya’da doğmuş bir firmadır. Sektöre damga vuracak kampanyalarıyla siz değerli müşterilerimize hizmete devam edecektir” diye konuştu. Daha sonra villalar danışmanlar tarafından misafirlere tanıtıldı. Lansmana özel uygun fiyatlarla villalar sahiplerini buldu. Villa alan tüm müşterilere de İdol Emlak tarafından sıfır kilometre araç hediye edildi.

AdminAdmin