GÜNCEL

Hem Cumhuriyet’in 100. Yılı Hem de b-fit’in 18. Yaşı Kutlandı

Türkiye’nin ilk kadın franchise markası b-fit, 15. Franchise Kongresi’ni “Cumhuriyet’in 100. yılında Cumhuriyet ile yan yana” mottosuyla 25-26 Kasım’da Ankara’da gerçekleştirdi.

Hem Cumhuriyet’in 100. Yılı Hem de b-fit’in 18. Yaşı Kutlandı

Türkiye'de 65 şubesiyle 350 bin kadına hizmet veren b-fit, 15. b-fit Franchise Kongresi’ni tüm franchiseların katılımı ve “Cumhuriyet’in 100. yılında Cumhuriyet ile yan yana” mottosuyla 25-26 Kasım’da Ankara’da gerçekleştirdi.

Resim önizlemesi

b-fit Franchise Kongreleri, franchiselara yeni dönem planların aktarıldığı, yeni iş ortaklarının duyurulup, tanıtıldığı, b-fit’in vermeye başlayacağı yeni spor hizmetlerinin anlatıldığı, yeni b-fit iç tasarım ve dizaynlarının görücüye çıktığı, dolu dolu geçen eğitim ve seminerlerden oluşuyor.

25-26 Kasım’da Ankara’da gerçekleşen, 15. b-fit Franchise Kongresi’nde hem Cumhuriyet’in 100. yılı hem de b-fit’in 18. yaşı olan 21 Kasım’da kutlandı. Cumartesi ve pazar günü seminerler, eğitimler, yeni dönem planları konuşulurken, Doç. Dr. Nilgün Kuru Alıcı, katılımcılara Kahkaha Yogası eğitimi verdi.

 

Resim önizlemesi

Anıtkabir’e Ziyaret

26 Kasım Pazar günü ise eğitimlerin ardından Mustafa Kemal Atatürk’ü ziyaret etmek için Anıtkabir’e gidildi. İki gün süren kongrede franchise sahibi olan merkezler eğitim ve sunumların yanı sıra hem spor yaptı hem de 25 Kasım Cumartesi akşamı gerçekleşen Cumhuriyet Balosu konseptli galada eğlenceli saatler yaşadı. Gala gecesine Mustafa Kemal Atatürk'ün en sevdiği 4 yörenin zeybek dansları ile tango gösterisi damga vururken, her yıl geleneksel hale gelen b-fit Yılın Enleri ödülleri de cumartesi akşamı sahiplerini buldu.

 

Türkiye’nin en yaygın spor zinciri olarak daha geniş kitlelere sesini duyurmayı hedefleyen b-fit Yönetim Kurulu Başkanı Burcu Topal, “15. Kongremizi gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Gelecek yıllarda da milyonlarca kadının hayatına sağlığı ve sporu taşımayı hedefliyoruz. Hem geleceği hem de gelecekteki b-fit’i yaratmak için, Siirt'ten İzmir’e, İstanbul’dan Ankara’ya tüm Türkiye’deki b-fit girişimcilerini bir araya getirdik. b-fit’in 21 Kasım olan doğum gününü de kutlama fırsatı bulduk. 18 yaşındayız. b-fit’in kurucusu Bedriye Hülya’ya böylesine incelikli ve kadın destekçisi bir marka yarattığı için ne kadar teşekkür etsek az. Başarılarımız her yıl artarak çoğalıyor." dedi.

Kongrede 2024 planları, girişimci kadınlar destek paketleri, yeni istihdam planları da masaya yatırıldı. Girişimciler, alanında uzman konuşmacılar, sektörün önemli eğitimcileri ve temsilcileriyle 2 gün boyunca bir arada oldu.

Resim önizlemesi

b-fit Hakkında: 2006 yılında 6 ortak tarafından kurulan b-fit, şu an 7 ortak ile yoluna devam ediyor. b-fit’in hisse çoğunluğu Mayıs 2023 itibariyle, markanın Osmaniye Kadirli merkez sahibi Burcu Topal tarafından satın alındı. b-fit'in misyonu ise her yaş grubu ve her gelir seviyesinden kadına spor yapma alışkanlığı kazandırarak kadınların bedensel ve zihinsel gücünü arttırmaya hizmet etmek. Kadın girişimciliğini desteklemek ve kadınlara istihdam yaratmak yoluyla kadının ekonomik hayattaki gücünü artırmak için çalışan b-fit, kadınların sosyal etkinlik ve projeler yaparak kendi yaşamları ve çevreleriyle ilgili farkındalıklarının artmasına hizmet ederken kadınların sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürdürmelerini hedefliyor.

Resim önizlemesi

 

 

AdminAdmin