YEREL

Hasan Kılca: Türkiye Yüzyılı Şehirleri Hedefine Katkı Sunuyoruz

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, ilçe teşkilat mensuplarıyla birlikte adım adım Karatay’ı dolaşıyor. 31 Mart Yerel Seçimleri çalışmaları kapsamında Başkan Hasan Kılca, Selim Sultan Mahallesi’ni ziyaret ederek Fetih Caddesi üzerindeki esnafları ve Orhangazi Mahallesi’nde KOMEK Kurs Merkezi’ni ziyaret etti. Yatırımları ve hizmetleriyle Türkiye Yüzyılı Şehirleri hedefine katkı sunduklarını ifade eden Başkan Hasan Kılca, yeni dönemde de Karatay’ı daha güçlü ve daha modern yatırımlarla buluşturacaklarını söyledi.

Hasan Kılca: Türkiye Yüzyılı Şehirleri Hedefine Katkı Sunuyoruz

31 Mart’ta gerçekleştirilecek Yerel Yönetimler Seçimleri’ne yönelik saha çalışmalarını sürdüren Karatay Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hasan Kılca, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Teşkilatı ile birlikte günün her saatinde toplumun farklı kesimleriyle bir araya geliyor.

Resim önizlemesi

HASAN KILCA, ADIM ADIM KARATAY’I DOLAŞIYOR

Başkan Hasan Kılca, seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Fetih Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Hasan Kılca, Fetih Caddesi üzerindeki esnaf ziyaretlerinin ardından Karatay Belediyesi tarafından Orhangazi Mahallesi’ne kazandırılan Kurs Merkezi’ni (KOMEK) ziyaret etti. Başkan Kılca buradaki ziyaretlerinin ardından Selim Sultan Mahallesi’ne geçerek önce Emekli Konağı sakinleri ile buluştu. Sonra da Selim Sultan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

5 YILDA HEP BİRLİKTE BÜYÜK VE GÜZEL İŞLERE İMZA ATTIK

Karatay Belediyesi olarak geride kalan 5 yıllık görev süresince ilçeye kazandırılan yatırımlar, hizmetler ve projeleri vatandaşlarla paylaşan Başkan Hasan Kılca, ilçeye yönelik yatırım ve hizmetleriyle Türkiye Yüzyılı Şehirleri hedefine katkı sunduklarını ifade etti.

Resim önizlemesi

Başkan Hasan Kılca; “Karatay’a hizmet yolunda dur durak bilmeden çalışıyoruz. Mehmet Başkanımız ve ilçe teşkilat üyelerimiz ile birlikte ilçemizi adım adım dolaşıyoruz. Bugün de bizim için çok bereketli bir gün oldu. Fetih Caddesi’ndeki esnaflarımızla, Orhangazi Kurs Merkezi’nde kursiyerimizle, Selim Sultan Mahallemiz’de vatandaşlarımızla, Emekli Konağı’nda büyüklerimizle bir araya geldik. Her gittiğimiz yerde hemşerilerimiz bizi her zaman çok güzel karşılıyor, misafirperverliklerinden ve samimiyetlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Her gittiğimiz yerde çalışmalarımızı anlatıyoruz. Varsa bir ihtiyaçları not alıyoruz, vatandaşlarımızın taleplerine yerinde ve hızlı çözüm sunuyoruz. Karatay’da 5 yılda her alanda yeni çalışmalar yaptık. Fiziksel, hizmet, sosyal ve kültürel belediyecilik anlamında çok büyük işlere imza attık. İnşallah yeni dönemde de ilçemizi daha güçlü, daha kalıcı ve daha modern yatırımlarla buluşturacağız” dedi.

Resim önizlemesi

 

GECE GÜNDÜZ DEMEDEN SAHADAYIZ

Seçim gezilerine aralıksız devam ettiklerini söyleyen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise şunları söyledi; “Belediye Başkanımız, Karatay İlçe Teşkilat Üyelerimiz ile gece gündüz demeden sahadayız ve yerel seçimlerin, şehrimizin geleceği için ne önem arz ettiğini en ince detayına kadar anlatmaya çalışıyoruz. Karatay’da bize yine büyük bir destek var. Cumhur İttifakı’na, Cumhurbaşkanımıza ve AK Kadrolara olan güvenlerini bir kez daha bizimle paylaşan bütün hemşehrilerimize ve değerli esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Her zamanda vatandaşlarımızın hizmetinde olduk, bundan sonrada aynı şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Resim önizlemesi

 

AdminAdmin