GÜNCEL

CHP Meram Belediye Başkan Adayı Çaçık Gazetemizi Ziyaret Etti

Gazetemiz Üretici Haber Gazetesini ziyaret eden CHP Meram Belediye Başkan Adayı Av. Bahar Altay Çaçık, Meram’ı sosyal demokrat halkçı belediyecilikle ve sanayi yatırımlarıyla bir cazibe merkezi haline getireceklerini söyledi.

 CHP  Meram   Belediye Başkan Adayı Çaçık Gazetemizi Ziyaret Etti

CHP Meram İlçe Başkanı Ahmet Yiğit, ilçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gazetemize ziyaret eden CHP Meram Belediye Başkanı Bahar Altay Çaçık Meram’ı daha yeşil bir yapıya getireceklerini belirterek, “Saha çalışmalarımızda vatandaşlarımızla bire bir görüşerek Meram’ın eksikliklerini dinliyoruz. Meram’daki betonlaşmadan rahatsızlığını dile getiren vatandaşlarımızın Meram’ın eski yeşil dokusuna kavuşmasını çok sıklıkla dile getiriyorlar. Bizde görev bize verildiğinde tüm eksikliklerinin giderildiği ve daha Yeşil bir Meram için elimizden geleni yapacağımız sözünü veriyoruz.

Resim önizlemesi

 

MERAM’I CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEĞİZ

Meram'da çok ciddi bir iş alanı sıkıntısı var. Meram’da yaşayan vatandaşlarımızın niye Meram’da işi olmasın. Bunun içinde Meram’daki sanayi bölgesini daha aktif hale getireceğiz. Meram’a yatırımcılarımızı davet ederek, istihdam oluşturacağız. Daha yeşil ve Cazibe merkezi Meram’ı vatandaşlarımızla birlikte gerçekleştireceğiz. Gençlerimize ve kadınlarımıza yönelik istihdam attırıcı projelerimizi hayata geçireceğiz.

MERAM’DA KOOPERATİFLERLE KADINLARIMIZA İSTİHTAMA YARATACAĞIZ

Özellikle belediyenin öncülüğünde kuracağımız kooperatiflerle kadınlarımız üretime yönlendireceğiz. Meram’ı böylelikle ekonomik anlamda güçlü bir yapıya getireceğiz. Bunların yanında turizmde de önemli bir potansiyeli olan Meram’da turizmin her alanında canlanmasını sağlayacağız. Sosyal demokrat halkçı belediyecilik anlayışımızla Meram’ kalkındıracağız Bütün bunları yapabilmemiz içinde Meram halkından destek bekliyoruz” dedi

Üretici Haber Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İmdat yayla CHP Meram Belediye Başkan Adayı Av. Bahar Altay Çaçık' Çıktığı bu yolda başarılşar dileyerek  CHP ilçe Başkanı Ahmet Yiğit’e Ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu belirtirken kendilerine teşekkür etti.

 

 

 

 

AdminAdmin