GÜNCEL

Hasan Ekici’den Öğretmenler Günü Mesajı

Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Hasan Ekici, öğretmenler günü dolayısı ile yayımladığı mesajda “ Geleceğimiz olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlar, tüm öğretmenlerimize başarı ve esenlikler dilerim” dedi.

Hasan Ekici’den Öğretmenler Günü Mesajı

İl Başkanı Ekici mesajında: “ Bilindiği üzere Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e başöğretmenlik ünvanı 24 Kasım 1928 tarihinde verilmiş ve 1981 yılından itibaren de Öğretmenler Günü olarak kutlanmaya başlanmıştır. Yarınlarımızın yetiştirilmesi görevini fedakârca üstelenen kıymetli öğretmenlerimiz, ülkemizin geleceği açısından çok büyük sorumluluk taşıyor ve bu görevi layıkıyla yerine getiriyorlar. Çocuklarımızın fikir ve kanaat sahibi olmalarında hayati bir role sahip olan, sahip oldukları ilmi ve irfanı öğrencilerine aktaran, yetişmekte olan yeni nesillere şekil ve renk veren öğretmenlerimiz; büyük bir görev ifa etmektedirler.

 Geleceğimiz olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz tüm değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlar, kendilerine başarı ve esenlikler dilerim." Dedi.

AdminAdmin