GÜNCEL

Vali Vahdettin Özkan’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Konya Valisi Vahdettin Özkan ,24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile yazılı kutlama mesajı yayımladı

Vali Vahdettin Özkan’ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

 Vali Özkan Mesajında ; 

''Emek, özveri, sabır ve hoşgörünün timsali, insanlığa doğruyu, güzeli ve iyiyi sunan öğretmenlerimiz yüzyıllar boyunca memleketimizin dört bir yanında bilginin ve kalkınmanın öncüleri olmuşlardır. Hayatımızda başarılı olduğumuz her alanda öğretmenlerimizin emeği vardır.

Bu kutsal mesleğin temsilcileri olan öğretmenlerimiz fedakârlık ve hoşgörüyü esas alarak cehaletle savaşın birer keskin kılıcı haline bürünürler.

Çocuklarımızın akademik gelişimlerini destekleyen eğitici bilgilerin yanı sıra onları medeniyet değerlerimizle buluşturan öğretmenlerimizin aynı zamanda toplumsal gelişmemizde de büyük emekleri vardır.

Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk de “Öğretmenler, Yeni Nesil Sizin Eseriniz Olacaktır” sözüyle hem bu ulvi görevin önemine değinmiş hem de siz kıymetli öğretmenlerimize önemli görevler yüklemiştir. Gelecek neslin yolculuğunda birer rol model, yol gösterici olan öğretmenler şüphesiz başarıdaki en büyük pay sahipleridirler.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın öğretmenler gününü en kalbi duygularımla kutlar, başarılar ve mutluluklar dilerim.''dedi

AdminAdmin