EKONOMİ

Hasan Ekici’den Cumhuriyet’in 100. Yılı Mesajı

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Ekici, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet'i bizlere armağan eden tüm kahramanlarımızı saygı, sevgi ve minnetle anıyorum” dedi.

Hasan Ekici’den Cumhuriyet’in 100. Yılı Mesajı

Gelecek Partisi Konya Milletvekili Hasan Ekici, Cumhuriyetimizin 100. Yılını yayımladığı mesajla kutladı. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anan Ekici, şu ifadeleri kullandı:

“29 Ekim, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin taçlandığı, Cumhuriyetimizin ilan edildiği şanlı bir tarih. Bundan tam 100 yıl önce kurulan Cumhuriyetimizin yıl dönümünü kutlamanın gururu içerisindeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının güçlükle ülkemize armağan ettiği bu değer, bugün milletimizin ortak bir iradesi olmuştur. Bu vesileyle Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet'i bizlere armağan eden tüm kahramanlarımızı saygı, sevgi ve minnetle anıyorum”

“CUMHURİYETİ MİLLETİMİZLE ÇOŞKU İÇİNDE KUTLAYACAĞIZ”

İktidarın Cumhuriyetimizin 100. Yılını yeterli coşkuyla kutlamayacağını kaydeden Ekici, “ Her defasında yerli ve millilikten söz eden iktidar Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir şekilde kutlama planlamıyor. Koltuklarında Cumhuriyet sayesinde oturanlar Cumhuriyet’i görmezden geliyor. Cumhuriyet’le ilgili Külliye’de de bir resepsiyon yapılmayacağı ifade ediliyor. Onlar Cumhuriyet’i istedikleri kadar görmezden gelip, yok saymaya kalksınlar bizler Cumhuriyet’i milletimizle coşku için de kutlayacağız. Yaşasın Cumhuriyet!” dedi.

AdminAdmin