SİYASET

Gelecek Partisi’nden Kızılay’a Kan Bağışı

Kızılay haftası münasebeti ile Gelecek Partisi Konya – Karatay İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyon ile partililer tarafından Kızılay’a kan bağışı yapıldı.

Gelecek Partisi’nden Kızılay’a Kan Bağışı

Türk Kızılayı’nın Güvenli Kan Temini Projesi kampanyası kapsamında, Gelecek Partisi Karatay İlçe Başkanlığı Konya Zafer meydanında bulunan Kızılay kan merkezi önüne stant açarak kan bağışı etkinliği düzenledi.

Konya İl Başkanı Hasan Ekici'de ailesi ile birlikte katılım sağlayarak kan bağışında bulundu. Etkinlik alanındaki stand da kan bağışlamanın önemine dikkat çeken Ekici; “Bu kampanyaya her daim destek veriyoruz ve herkesi düzenli kan bağışçısı olmaya davet ediyoruz.” Dedi.

“Kan bağışının önemini sürekli vurgulamamız gerekiyor.” Diyen İl Başkanı Hasan Ekici: “Kan bağışı bilincimizi, Millet olarak daha üst seviyelere çıkarmamız gerekiyor. Düzenli olarak kan bağışı yapmaya tüm Konyalı hemşehrilerimizi ve vatandaşlarımızı davet ediyoruz.” Dedi.

Karatay İlçe Başkanı Seyit İbrahim Durmuş da yatığı konuşmada; “İnsana ait en değerli varlık olan kan, insanlığa da çok faydalı ve önemlidir. Unutmayalım ki, vereceğimiz her kanla bir can kurtaracağız. Bu kampanyayı sadece Kızılay haftasında değil yıla yayılmış üç ayda bir kan vermeye mutlaka bekliyoruz, unutmayalım, kan hayat kurtarır.” Dedi.

AdminAdmin