SİYASET

Gelecek Partisi İlk Belediye Başkan Adayını Taşkent’ten Açıkladı

Genel Başkan Yardımcı Abdullah Başçı, Feramuz Üstün, Hasan Seymen ve Parti Mensuplarının katılımıyla düzenlenen programda, Gelecek Partisi’nin Taşkent Belediye başkan adayı olarak Emin Tezcan açıklandı.

Gelecek Partisi İlk Belediye Başkan Adayını Taşkent’ten Açıkladı

2019 mahalli idareler seçimlerinde Sazak Mahalle Muhtarı olarak seçilen Emin Tezcan, 2024 Yerel seçimlerinde Taşkent'in ilk adayı olarak çalışmalarına başladı.

 

TOPLUM BARIŞINI SAĞLAYACAĞIZ

Taşkent’te düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan Emin Tezcan şu ifadelere yer verdi;

“Bizi bugün yalnız bırakmayan kıymetli misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz. Bugün Taşkent tarihi bir programa ev sahipliği yapıyor. Bu program Taşkent ilçemizin dönüşüm ve değişim programıdır. Taşkent'e gelecek mührünü vurma programıdır. Allah'ın izni ile bugün çıktığımız bu yolda sonuna kadar mücadele edeceğiz. Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu hocamızı ve siz değerli hemşehrilerimizin ilçesinden bizleri belediye başkan adaylığına layık gören herkese teşekkürü bir borç bilirim. Allah'ın izni ile biz hazırız. Ortak akıl ve ortak irade ile birlikte ilçemizi huzur ve güven ile yönetip kalkındıracağız. Kimseyi ötekileştirmeden tüm halkı kucaklayarak toplum barışını sağlayacağız" dedi.

 

ADAY BELİRLEME ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

“Halka hizmeti Hak'ka hizmet olarak yapacak adaylarımızı duyurmaya devam edeceğiz” diyen Gelecek Partisi Konya İl Başkanı Ahmet Arslan da şu ifadelere yer verdi;

"Konya'da ilk adayımızı hocamız, Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun memleketi Taşkent'ten açıkladık. 2024 yerel seçimlerinde, Taşkent'ten Başkent'e Tüm şehirlerimizin Geleceğine yön verecek isimler ile halkımızın karşısına çıkarak, Liyakat sahibi adaylarımızı duyurmaya devam edeceğiz. Konya genelinde Şu an çok sayıda başvuru var. Aday belirleme çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalar nihayete erdiğinde bizlerde adaylarımızı açıklamaya devam edeceğiz" dedi.

 

Emin Tezcan Kimdir?

26 Nisan 1991 Konya / Taşkent'te doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Alanya'da tamamladı.

Selçuk Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık bölümü mezunudur. Üniversite yılları ve sonrasında farklı sivil toplum kuruluşlarında görev aldı.

Tezcan, bir süre özel sektörde çalıştıktan sonra Taşkent'e döndü ve burada kendi firmasını kurdu.

Şu an inşaat başta olmak üzere farklı sektörlerde kendi firmasıyla Taşkent halkına hizmet vermeye devam etmektedir.

2019 Yerel seçimlerinde demokrasi yerelden başlar anlayışıyla Taşkent'in Sazak mahallesi muhtar adayı oldu ve seçildi.

Halen muhtarlık görevine devam etmekte. Orta seviye İngilizce bilen Tezcan, evli ve bir çocuk babasıdır.

AdminAdmin