ASAYİŞ

Eşini Vuran Şüpheli Konya Polisinden Kaçamadı

Antalya'da Başlayan Şiddetli Geçimsizlik Sonucu Eşini Vuran Şüpheli Kısa Sürede Yakalandı Olay Konya'nın Karatay ilçesi Sarıyakup mahallesi, Büyükkum Köprü caddesi üzerinde meydana geldi.

 Eşini Vuran Şüpheli Konya Polisinden Kaçamadı

Edinilen bilgiye göre Antalya'da yaşayan Yılmaz Gürpe (33) şüpheli yaşadığı ailevi sorunlar nedeniyle bir turizm firmasında şoför olarak çalıştığı Antalya'dan ayrılarak uzun zaman önce Konya'ya geldi. Karatay ilçesi eski garaj civarında Yılmaz Gürpe akşam saatlerinde birçok suç kaydı ve kendisi gibi Konya'lı olduğu öğrenilen eşi Ebru Gürpe (34) ile karşılaştı.

 

Görgü tanıklarından öğrenilen ilk bilgiye göre ikili arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma esnasında belinden silahını çeken şüpheli Ebru Gürpe 'e ateş ederek olay yerinden bir araçla uzaklaşırken kanlar içinde kalan kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken Cinayet Büro Amirliği Ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Yapılan titiz çalışmanın ardından kısa sürede yakalanarak gözaltına alınan Yılmaz Gürpe'nin daha önceden de hırsızlık kasten yaralama gibi bir çok suçtan kaydı olduğu öğrenilirken şahıs gerekli işlerimin yapılması için emniyete götürüldü.

AdminAdmin