ASAYİŞ

Ereğli Emniyeti Suç Ve Suçlularla Mücadelesini Kararlılıkla Sürdürüyor

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam ediyor. Emniyet güçleri ilçede gerçekleştirdiği uygulama ve operasyonlarla çok sayıda uyuşturucu madde, ruhsatsız silah, sahte alkol ve suç unsuru birçok eşya ele geçirirken çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

 Ereğli Emniyeti Suç Ve Suçlularla Mücadelesini Kararlılıkla Sürdürüyor

Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliğine bağlı ekipler uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen şüphelilerin ikametine operasyon düzenledi. İkamette ve şahıslara ait araçta yapılan aramalarda bir miktar metamfetamin, 385 gram sentetik kannabinoid, bir miktar uyuşturucu hap ile 1 adet ruhsatsız tabanca ve 2 adet rushatsız av tüfeği ele geçirildi. Konuyla ilgili gözaltına alınan Emin D. ve Hacı S. İsimli şüpheliler sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Diğer yandan asayiş ekiplerince gerçekleştirilen uygulamalarda bir miktar esrar ve kullanma aparatı, 60 gram metamfetamin, 10 gram sentetik kannabinoid, bir miktar kaçak sigara ve uyuşturucu hap maddesi ile 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet kurusıkı tabanca ve 100 adet tabanca fişeği ele geçirilirken aranması olduğu tespit edilen 4 şahıs yakalandı. Yapılan çalışmalarda sahte alkol ürettiği tespit edilen B.A. isimli bir şüpheli yaklaşık 5 litre sahte alkolle birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

 

Ekiplerin dur ikazına uymayarak kaçmaya çalışan A.E. isimli bir şüpheli kısa süreli kovalamacanın ardından yakalandı. Şüphelinin üzerinden 1 adet sustalı çakı ele geçirildi. Alkollü olduğu tespit edilen sürücüye cezai işlem uygulandı.

AdminAdmin