YEREL

Dünya Üçüncüsünden Başkan Akkaya’ya Ziyaret..

Meksika’nın Veracruz kentinde düzenlenen 10. Para Tekvando Dünya Şampiyonası’nda 3’üncülük madalyası kazanan ve Fransa’nın Paris kentinde düzenlenen Avrupa Oyunları’nda 3’üncülük elde edip ülkesini gururlandıran Tekvandocu Mehmet Sami Saraç, Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’yı makamında ziyaret etti.

Dünya Üçüncüsünden Başkan Akkaya’ya Ziyaret..

Derece elde ettiği yarışmalarla ilgili bilgi veren Saraç; “Öncelikle ziyaretimde beni kabul eden başkanıma misafirperverliği için teşekkür ediyorum. Meksika’nın Veracruz kentinde düzenlenen 10. Para Tekvando Dünya Şampiyonası’nda ve Fransa’nın Paris kentinde düzenlenen Avrupa Oyunları’nda dereceye girerek ülkemi, şehrimi layığıyla temsil etmek ve bayrağımızı dalgalandırmak için var gücümle çalıştım. Belediye Başkanım Dr. Salih Akkaya ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanım Uğur İbrahim Altay Bey’e destekleri için şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya da; “Mehmet Sami Saraç kardeşimizin ziyareti beni ziyadesiyle memnun etti. Kardeşimiz daha önce Akşehir Belediyemiz sponsorluğunda Para Tekvando dalında birçok yarışmaya katılmış ve dereceler almıştı. Artık kardeşimiz Konya Büyükşehir Belediyesi’nin sporcusu olarak devam ediyor. Fransa’nın Paris kentinde düzenlenen Avrupa Oyunlarında Avrupa üçüncülüğü aldı. Yine geçtiğimiz günlerde, Meksika’nın Veracruz kentinde düzenlenen şampiyonada dünya üçüncülüğü derecesine yakalamış oldu. Allah nasip ederse inşallah 2024 yılında olimpiyatlara katılacaktır. Türkiye’mizi en güzel şekilde temsil etmenin gururunu yaşatacak ve ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracaktır. Seninle her zaman gurur duyuyoruz katılacağın tüm yarışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

AdminAdmin