ASAYİŞ

Düğün ve Asker Eğlenceniz Kabusa Dönmesin

Konya Emniyet Müdürlüğü, vatandaşın huzur ve güvenliği için zaman tanımaksızın görevini sürdürüyor. Konya polisi düğünlerde ve asker eğlencelerinde silahla havaya ateş açan magandalara karşı gelen ihbarları anında değerlendirerek adreslere intikal etti.

Düğün ve Asker Eğlenceniz  Kabusa  Dönmesin

Emniyet güçleri, asker eğlenceleri ve bahar aylarının gelmesiyle artan düğünlerde maganda kurşunuyla can kaybı ve yaralanmaları engellemek adına kentin birçok noktasında denetimlerini sürdürürken gelen ihbarları anında değerlendiriyor.

3 AYRI ADRESTE DE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ, FACİADAN DÖNÜLDÜ

Edinilen bilgiye göre Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Yaylapınar Mahallesi ve Uzunharmanlar Mahallesi’nde düzenlenen asker eğlenceleri ile Uluğbey Mahallesi’nde düzenlenen düğünlerden gelen silah atma ihbarları üzerine kısa sürede adreslere intikal etti.

Polis ekipleri 3 ayrı adreste 2 adet ruhsatsız tabanca, 4 adet kurusıkı tabanca ve tabancalara ait şarjör ile 4 adet av tüfeği ele geçirdi. Ele geçirilen silahlar ile ilgili toplam 5 şahsa yasal işlem başlatıldığı öğrenildi.

EMNİYET UYARDI!

Özellikle yaz aylarına yaklaşırken artan düğün merasimlerine ve asker eğlencelerine dikkati çeken Konya Emniyet Müdürlüğü vatandaşa uyarıda bulunarak “Sizin Eğlenceniz Başka İnsanların Acısı Olmasın. "Düğün Evi Yas Evi Olmasın” dedi.

AdminAdmin