TEKNOLOJİ

“DEVFEST KONYA 2023” 16 Aralık Cumartesi Günü Karatay’da

Karatay Belediyesi, geçtiğimiz yıl Türkiye'nin en büyük yazılım etkinliği, aynı zamanda da Konya’nın en büyük yerel teknoloji konferansı “DevFest Konya 2022”yi Konya’ya taşımıştı. Bu önemli organizasyonun ikincisi de yine Karatay Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce teknoloji meraklısı ve tutkununu bir araya getirecek “DEVFEST Konya 2023”, 16 Aralık Cumartesi günü saat 09:30’da Celalettin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezi’nde olacak.

“DEVFEST KONYA 2023” 16 Aralık Cumartesi Günü Karatay’da

Geçtiğimiz yıl teknoloji dünyasının en sıcak gelişmelerinin ve yeniliklerinin sunulduğu “DEVFEST Konya”, bu yıl da Karatay Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

KARATAY BELEDİYESİ, 2. KEZ “DEVFEST KONYA”YA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Yenilikçi fikirler, ilham verici konuşmalar ve sektörün öncü isimleriyle dolu bir gün vaat eden teknoloji dünyasının büyük buluşması “DEVFEST Konya 2023”, yine her seviyeden yazılım geliştirici, tasarımcı ve teknoloji meraklısını buluşturacak. Yazılım ve teknoloji dünyasının en yeni trendlerini keşfetmek, sektörün uzmanlarıyla etkileşime geçmek ve onlardan ilham almak isteyen yüzlerce teknoloji tutkunu söz konusu organizasyonla Karatay’da buluşacak.

Geçtiğimiz yıl ilki Karatay Belediyesi ile Google Developer Groups (GDG) Konya işbirliğiyle organize edilen bu önemli etkinliğin ikincisinde de yine Türkiye’nin yanı sıra dünyanın önemli birçok yazılım firma temsilcileri hem sunumlar yapacak hem de etkinliğe katılanlar, ulusal ve uluslararası firmalarla görüşüp staj veya iş imkânı yakalayabilecekler.

“DEVFEST KONYA 2023”, YİNE DİNAMİK ETKİNLİK PROGRAMI VE YENİLİKÇİ KONUŞMACILARIYLA KARATAY’DA

16 Aralık Cumartesi günü saat 09:30’da Celalettin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezi’nde başlayacak. “DEVFEST Konya 2023”, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Google Developer Groups (GDG) Konya’nın katkılarıyla düzenleniyor. Gün boyu sürecek programı Konya’nın yanı sıra Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce katılımcının takip etmesi bekleniyor.

Birçok sosyal, kültürel ile eğlenceli stantların da yer alacağı etkinlikte yapılacak sunum başlıkları ve konuşmacılar ise şöyle;

“Siber" konu başlığıyla Besim Altınok, “Firebase” konu başlığıyla Göktuğ Özdemir, “Flutter” konu başlığıyla Salih Güler, “Ninja Yazılımcı Olmak” konu başlığıyla Esat Gülkaya, “Web3.0” konu başlığıyla Buğra Ayan, “Veri Bilimi” konu başlığıyla Zeynep Küçük, “Google Kariyer” konu başlığıyla Ebru Bayram, “Yapay Zeka” konu başlığıyla Osman Yılmaz, “SQL” konu başlığıyla Ömer Çolakoğlu, “Oyun” konu başlığıyla Bilal Bilici, “Blockchain” konu başlığıyla Melek Yiğit ile Aylin D. Berent, “Mobil Dünya” konu başlığıyla Gökhan Alparslan, “Al” konu başlığıyla Daron Yöndem, “Angular” konu başlığıyla Emre Hızlı, “Kodla İlgili Anlatım” konu başlığıyla Hakan Hakyemez ve “Android” konu başlığıyla Hüseyin Karagöz.

AdminAdmin