GÜNCEL

Depremin Yaralarını Hep Birlikte Sarıyoruz!

06.02.2023 Pazartesi günü saat 4.17 'de, merkez üssü Kahramanmaraş olup çevre illerini de etkileyen 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrası Vali Vahdettin Özkan saat 4:25’te Kriz Merkezinin toplanması talimatını vermiştir.Depremin ilk saatinde İlimizden gönderilecek ekipler ve destekler koordine edilmiştir.

Depremin Yaralarını Hep Birlikte Sarıyoruz!

Konya Valiliğimiz Koordinasyonunda Gerçekleştirilen Çalışmalar;

KONYA'DAN ÇOK HIZLI MÜDAHALE

06.02.2023 Pazartesi günü saat 4.17 'de, merkez üssü Kahramanmaraş olup çevre illerini de etkileyen 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrası Vali Vahdettin Özkan saat 4:25’te Kriz Merkezinin toplanması talimatını vermiştir.Depremin ilk saatinde İlimizden gönderilecek ekipler ve destekler koordine edilmiştir.+

ASRIN FELAKETİ,ASRIN DAYANIŞMASI

Bu yaşanan ve yüzyılın felaketi olarak anılan deprem, maalesef büyük acılar getirmiş ve milletimizin bu acıların üstesinden gelmek için sahip olduğu dayanışma ruhunu da tüm Dünya’ya göstermiştir.

Güçlü devletimizin deprem bölgesinde devam ettirdiği yoğun çalışmalar ve düzenlemeler ile ülkemizin güzel şehirlerinin yeniden ayağa kalkacağına ve deprem yaralarının hep birlikte sarılacağına dair tam bir inanç vardır.

RAHMET VE ÖZLEML

Yüzyılın felaketinin 1.Yılında depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, Rabbimden bir daha böyle acılar yaşamamamızı niyaz ediyoruz. Geçmiş olsun Türkiye’m.

SON SÖZ

Afetlere dirençli toplum oluşturma” vizyonumuza destek vererek, tatbikatımıza katılan tüm öğrencilerimize ve görev alan kamu kurum ve kuruluşlarına içten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

AdminAdmin