SİYASET

Davutoğlu’na Rekor İzleyici

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu Youtube'da çarpıcı bir rekora imza attı. Davutoğlu'nun BabalaTV'de katıldığı 5 saatlik söyleşinin videosu 2 günde yaklaşık 3,5 milyon kişi tarafından seyredildi.

Davutoğlu’na  Rekor İzleyici

Programda önemli açıklamalar yapan Davutoğlu, Türk siyasi tarihinde kendi partisinde genel başkanlık, başbakanlık yaptıktan sonra o partiden ayrılıp o partiye meydan okuyan sadece kendisinin olduğunu olduğunu söyledi.

Türkiye'de geleneksel medyanın etkisini kaybetmeye başlamasıyla birlikte ortaya çıkan boşluğu Youtube'da çok sayıda kanal doldurmaya çalışıyor. Son dönemde Youtube'da yayın yaptığı BabalaTV adlı kanalla kendisinden çok söz ettiren içerik üreticisi Oğuzhan Uğur, özellikle gençler tarafından çok izleniyor. BabalaTV'nin son programının konuğu Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu oldu.

Salonda bulunan çok sayıda gencin soru sorduğu Ahmet Davutoğlu'nun programı 5 saat 14 dakika sürdü. Hayli uzunluğuna rağmen program yayına girmesi ardından 2 gün içinde yaklaşık 3,5 milyon izleyici tarafından seyredildi. Ahmet Davutoğlu, programda önemli konulara değindi ve katılımcı gençlerce sorulan her soruya açıklıkla cevap verdi. Programın ilerleyen saatlerinde Davutoğlu bir de sürpriz yaparak tüm katılımcılara kokoreç ısmarladı.

Zaman zaman gergin anlara da sahne olan program tüm uzunluğuna rağmen son derece sıcak bir şekilde sona erdi.

AdminAdmin