SİYASET

CHP’den, SP’ ye Taziye Ziyareti

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman ve il yönetim kurulu üyeleri SP Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam’a taziye ziyaretinde bulunarak, hayatını kaybeden SP Genel Başkan Yardımcı Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’e Allah’tan rahmet, SP camiasına da başsağlığı dilediler.

CHP’den, SP’ ye Taziye Ziyareti

Taziye ziyaretinde SP Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam’a başsağlığı dileyen CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman, “SP Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’ in, TBMM' de yaptığı konuşma sırasında kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldıktan vefatını dolayı taziye ziyaretinde bulunduk. Hayatını kaybeden Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar dilerken, SP camiasına da başsağlığı diliyoruz. Acı ve mutlu günlerde beraberiz. Gönül birliğimiz vardır. Acılarını paylaşıyoruz” dedi.

Resim önizlemesi

Taziye ziyaretinden bulunan CHP İl Başkanı Bekir Yaman ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden SP Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, “Taziye ziyaretinden bulunarak, başsağlığı dileyen, acımızı paylaşan CHP Konya il Başkanı Bekir Yaman’a, İl Yönetim Kurulu üyelerine ve partimizin TBMM’sindeki gurubuna bir milletvekili verdikleri için teşekkür ediyoruz. Genel Başkan yardımcımız ve Kocaeli Milletvekilimiz Hasan Bitmez’e Allah’tan rahmet dilerken ailesine, sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Mekânı cennet olsun” diye konuştu.

 

 

 

AdminAdmin