SİYASET

CHP, Seydişehir’de Seçim Koordinasyon Merkezini Açtı

CHP Seydişehir’de il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, milletvekili adayları, partililer ve vatandaşların katıldığı coşkulu bir törenle seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

CHP,  Seydişehir’de Seçim Koordinasyon Merkezini Açtı

Seydişehir seçim koordinasyon merkezinin açılışına, CHP Konya İl başkanı Bekir Yaman, il yönetim kurulu üyeleri, Konya milletvekili adaylarından Barış Bektaş, Hasan Ekici, Genç Osman Killik, Ömer Ünal, Ayşe Alkım Gökçe, Mürsel Ayrancı, Ezgi Bilge Arslan, Şerife Tunç, Mehmet Pirzade, Dursun Kaplan, Rıdvan Şenyurt, kadın kolları ve gençlik kollarıyla partililer, Millet İttifakı Konya il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanlarıyla, vatandaşlar katıldı. Açılışa ilgi yoğundu.

Resim önizlemesi

Seçim koordinasyon merkezinin açılışında konuşan CHP Seydişehir İlçe Başkanı Orhan Özel,"Sizden özellikle gece gündüz demeden çalışan kadınlarımız ve geleceğimizin teminatı gençlerimize alkış rica ediyorum. Sizlerin desteği ve oylarıyla Milletvekili adaylarımızı İnşallah Ankara ya göndereceğiz. Bu arada Ramazan bayramınızı şimdiden kutluyorum. Ancak asıl bayramı 15 Mayıs günü hep birlikte yapacağız. Konya’mızdan birbirinden donanımlı arkadaşlarımızdan ve Seydişehirli olan Barış Bektaş, Hasan Ekici ile şehrimizin bütün sorunlarını çözeceğimize söz veriyoruz” dedi.

Resim önizlemesi

CHP Konya İl Başkanı Bekir Yaman konuşmasında halkımızla birlikte tarih yazacaklarını belirterek, "Sizlerle birlikte bir tarih yazacağız. Ülkemize sahip çıkarak, sizlerin oyları ve destekleriyle 13. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu kazandıracağız. Öncelikle Millet İttifakı oluşturan partilerimizin genel başkanlarına teşekkür ediyorum. Sizlerden onlar adına alkış istiyorum. Baharı birlikte getireceğiz” diye konuştu.

 

Seydişehirli CHP Konya 1. Sıra Milletvekili Adayı Barış Bektaş’ ta konuşmasında bir hemşeriniz olarak sizlerden oy istiyoruz diyerek, “Sizlerden birisi olarak şahsıma ve milletvekili adaylarımıza oy istiyorum. Seydişehir eğitim düzeyi ile bambaşka bir yer. Bu dönem Seydişehir çok şanslı, bizde şanslıyız. Malumunuz bizler ile ilgili yalan olan şeyler söyleniyor. Hiçbirimiz terörist değiliz. Benim şehit akrabam mezarlıktadır. Bu cumhuriyetin çocuklarıyız. Ülkemize ve kamu menfaatinde birleşmeliyiz. Bu cumhuriyet kimsesizlerin cumhuriyeti olup, ülkemize ve gençlerimize sahip çıkmalıyız. Cumhuriyetimizi sosyal demokrasiyle taçlandıracağız. Devletimizin kaynakları saraya ve yandaşlarına gidiyor. Genel Başkanımız ve Millet İttifakının 13.Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu, adalet duygusu çok yüksek ve halkın içinden çıkan bir insandır. Ülkemizde adaleti yeniden sağlamaya geliyor. Unutulmasın ki halkın kaynaklarını halka aktarmak isteyen bir ittifak var. Sizlerden destek bekliyoruz. Hep birlikte ülkemize baharı getireceğiz.”

 

Seydişehirli CHP Konya 2. Sıra Milletvekili Adayı Hasan Ekici’de konuşmasında ülkemizin gelirini yükseltmeyi hedeflediklerini ifade ederek, "Seydişehir’in bir evladıyım. Sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz. Bir idealimiz vardı. Ülkemizin gelirini büyütmekti. Bu sebeple Genel başkanımız Davutoğlu ile birlikte yeni bir parti kurduk. Biz kral çıplak dedik. Böyle bir dönemde Kral çıplak demek öyle kolay değil, sonra altılı masaya oturduk akabinde çok eleştirildik. Ama bu masanın mimarı Sayın Kılıçdaroğlu dur. Kendisine teşekkür ediyorum. Kılıçdaroğlu, 13.Cumhurbaşkanımız olacak, hepimiz kazanacağız. Millet ittifakı Halil İbrahim sofrasıdır. Adaletten ayrılmayacağız, hepinizi sevgi ve saygı ile selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Resim önizlemesi

Daha sonra Konya Milletvekili adayları kendisini tanıtarak, kısa bir selamlama konuşması yaptılar. Konuşmaların ardından yapılan dua ile CHP Seydişehir Seçim Koordinasyon merkezinin açılışı yapıldı.

Açılıştan sonra da milletvekili adayları esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu.

 

 

 

 

AdminAdmin