SİYASET

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan: Türkiye’nin Birleşmeye İhtiyacı Vardır

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan Cihanbeyli ve mahallelerinde vatandaşlarla buluşarak, Türkiye’nin birleşmeye ihtiyacı olduğunu söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tezcan: Türkiye’nin Birleşmeye İhtiyacı Vardır

CHP Genel Başkan yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Konya Milletvekili Barış Bektaş, il yönetim kurulu üyeleri, Cihanbeyli İlçe Başkanı Yakup Erdal ile ilçe yöneticileri Cihanbeyli ilçesi merkezi ve mahallerinde vatandaşlarla bulaşarak, seçimlerde verdikleri desteğe teşekkür ettiler.

Cihanbeyli Yeniceoba, gölyazı ve diğer mahallerinde vatandaşa teşekkür eden CHP Genel Başkan yardımcısı Bülent Tezcan Türkiye’nin birleşmeye ihtiyacı vardır diyerek, “Cihanbeyli’deki birçok yerin belediyelerini kapattılar. Demokrasinin en iyi merkezi belediyelerdir. Yerel yönetimlerdir. Sizin sorununuzla Büyükşehir belediyesi ne kadar ilgilenecektir. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanımız olarak seçilirse kapatılan belediyelerimiz yeniden açılacaktır. Birinci Turda verdiğiniz destekten dolayı teşekkür ediyoruz. İkinci turda da desteğinizin artacağına inanıyoruz. Türkiye’nin birleşmeye ihtiyacı vardır. Bunu da sağlayacak olan Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu ’dur. Herkesin yüzünün güldüğü bir Türkiye’yi yeniden birlikte inşa edeceğiz. Emekliyi ve ücretliyi, çalışanları yoksulluk sınırının altında yaşamaktan kurtaracağız. Esnafımızın BAĞ-KUR primlerinin faizini sileceğiz. Çiftçimizin beklentisi olan buğday taban fiyatını Recep Tayyip Erdoğan açıklamıyor. Seçimden sonraya bıraktı. Çiftçinin hesabına göre buğday taban fiyatı 13 lira olmalıdır. Sevgili hemşerilerimiz pazar günü tekrar sandığa gideceksiniz. Birinci turda yüzde 70’şin üzerinde destek verdiniz. İkinci turda da bu desteğiniz artacaktır. Sizlerin ve halkımızın desteğiyle Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu kazanacaktır” dedi.

Avrupa’daki yurttaşlarımız birinci sınıf insan olacaktır

Bülent Tezcan Cihanbeyli ve bölgesinde yurtdışında çok vatandaşımızın olduğuna dikkat çekerek, “Yurt dışında özellikle Avrupa’da 3,5 milyon seçmen vardır. Onların sorunlarını çok iyi biliyorum. Sık sık onlarla beraber oluyorum. Avrupa’daki yurttaşlarımız paralarını buralara getirdiler. Peki, Recep Tayyip Erdoğan ne yaptı. Bütün Avrupa’daki Türklerin Türkiye’deki bilgilerini paylaştı. Şimdi yurtdışındaki vatandaşlarımızı takibe aldılar. Yurtdışındaki vatandaşlarımızı bile koruyamadı. Bu vatandaşlarımızı kuruyacak ve birinci sınıf vatandaş yapacak olan Kılıçdaroğlu’na destek verin.”

Pazar günü ortaklaşarak, sandığa gidelim

  1. Konya Milletvekili Barış Bektaş konuşmasında pazar günü ortaklaşalım çağrısında bulunarak, “Pazar günü yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda buradan Konyalı hemşerilerimize bir çağrıda bulunuyorum. Ortaklaşarak, sandığa gidelim. Cumhurbaşkanı Adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’na verdiğiniz desteği arttıralım ve kazandıralım. Birinci turda verdiğiniz destekten dolayı da teşekkür ediyoruz. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu garibanın, yoksulun, emekçinin, çiftçilerimizin ve halkımızın hakkını ve hukukuna savunan birleştirendir. Hiçbir kimseyi de ayırmayandır. İnanıyoruz ki, halkımızın ve sizlerin desteğiyle Cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu kazanacaktır. Ülkemizin rahat bir nefes alacaktır” diye konuştu.

 

 

AdminAdmin