GÜNCEL

Canerkek’den Kızılay’ın İyilik Projelerine Destek

Türk Kızılay Meram Şubesi’nin iyilik projelerine fon desteğinde bulunan Canerkek Spor Giyim CEO’su Tayfur CANERKEK’e, Türk Kızılay Meram Şube Başkanı Mustafa AYDIN Teşekkür Belgesi takdim etti.

Canerkek’den Kızılay’ın İyilik Projelerine Destek

İlimizi Sporjinal markası ile temsil eden Canerkek Spor Giyim ailesi, Türk Kızılay’ın 155 yıl önce başlayan bitmeyen iyilik yolculuğunda birlikte yürümek ve bu kocaman Kızılay ailesinin bir parçası olmak için adım atmaya devam ediyor. Asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depreminde Türk Kızılay Meram Şubesi’ne depremzede vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere kıyafet ve ayakkabı yardımı yapan Canerkek Spor Giyim ailesi, her yıl 29 Ekim – 4 Kasım’da kutlanan Kızılay Haftası’nda Meram İlçesi’nde eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere hediye edilmek üzere Türk Kızılay Meram Şubesi’ne 2000 adet ayakkabı yardımında bulundu.

Türk Kızılay Meram Şube Başkanı Mustafa AYDIN, Yaşadığımız doğal afetler ve insani yardım çalışmalarında gönüllülük faaliyetlerine katılarak Türkiye’nin iyilik hareketine desteğini esirgemediği ve Türk Kızılay’ın merhamet elinin binlerce insanımıza ulaşmasına vesile olduğu için Canerkek Spor Giyim CEO’su Tayfur CANERKEK’e şükranlarını sunduğunu ifade etti.

 

AdminAdmin