GÜNCEL

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır Mazbatasını Aldı

Beyşehir’de, Ak Parti’den aday olarak girdiği 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde belediye başkanlığını yeniden kazanan Adil Bayındır, mazbatasını aldı.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır Mazbatasını Aldı

Beyşehir Adliyesi’ne Cumhur İttifakı mensuplarıyla gelen Bayındır’a mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Tarık Çulha takdim etti.

Bayındır yaptığı açıklamada, “Bugün Beyşehir adına anlamlı bir gün. Benim için ise 5‘inci sevinç, İnşallah kazanan Beyşehir olsun diyorum. Dedi.

Resim önizlemesi

Beyşehir’de belediye başkanlık görevimde 20’inci yılımı bitirip, 25’inci yılıma başlamış bulunuyorum. Beyşehir’de önemli ve anlamlı bir gün yaşıyoruz. Çünkü ilk olarak yapacağımız önemli projeler var heyecan ile o projelerin başlamasını bekliyorum. Kazanan Beyşehir oldu. Seçimi geride bıraktık şimdi nerde kalmıştık diyerek önümüze bakıyoruz. Yine sabahın seheri, yine gecenin yarısı bu şehre hizmet etmeye devam edeceğim. Tüm kamuoyunun bu şehre hizmet ederken de şerefle ve zevkle çalışacağımı bilmelerini istiyorum.

Resim önizlemesi

Dönem önemli bir dönem, Ak Parti ile koskoca bir hizmet dönemi bizleri bekliyor. Bu şehre hizmetleri eksiksiz şekilde yerine getirdiğim gün en mutlu olduğum gündür. Jübilemi çok önemli 5- 6 proje var onları gerçekleştirerek tamamlamak istiyorum. Dolayısıyla biz lafa değil işe bakacağız. İşte geldik, işte gidiyoruz aslolan Beyşehir’de bırakacağımız izlerdir.

Resim önizlemesi

SÖZ VERDİĞİMİZ KONULARIN ÇALIŞMALARINI BAŞLATIYORUZ

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde belediye başkanlığını yeniden kazanan Adil Bayındır, mazbata töreninde yaptığı açıklamada çalışmaların bayramdan sonra başlayacağını belirtti

Başkan Bayındır, “Önümüzde önemli konular var Ramazan Bayramı’ndan hemen sonra çalışmalarımıza başlayacağız. Bir yanda Pazar yeri, bir yanda belediye binası ve sokak hayvanları için hayvan barınağının yapılması için ivedi bir şekilde çalışmalarımıza yoğunlaşacağız. Devletimizin aldığı kararlar doğrultusunda bir yol izleyeceğiz. Beyşehir için boşa geçmeyecek bir beş yıl için durmak yok yola devam” şeklinde konuştu.

AdminAdmin