YEREL

Başkan Pekyatırmacı: “Aynı Azim Ve Kararlılıkla Çalışmaya Devam Edeceğiz

• Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı mazbatasını aldıktan sonra özel değerlendirmede bulundu. Başkan Pekyatırmacı açıklamasında beş yıl daha Selçuklu’ya hizmet edecek olmanın gururunu yaşadıklarının altının çizdi.

Başkan Pekyatırmacı: “Aynı Azim Ve Kararlılıkla Çalışmaya Devam Edeceğiz

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrasında belediye başkanlarını mazbatalarını aldı. Bu kapsamda düzenlenen törenle Selçuklu Belediye Başkanlığı mazbatasını alan Başkan Ahmet Pekyatırmacı önemli değerlendirmelerde bulundu. Pekyatırmacı, demokrasinin gereğini yerine getirerek oy kullanan ve katkı sağlayan tüm seçmenlere teşekkür etti.

Başkan Pekyatırmacı: “Yeni dönemde ilçemize en güzel hizmetleri yapmak için gece gündüz demeden aynı azimle çalışmaya devam edeceğiz”

Artık yeni bir dönemin başında olduklarını belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı; “ Seçim döneminde biz bütün hemşehrilerimizle sahada bir aradaydık. Ben buradan bugün Selçuklu'da yaşayan bütün hemşehrilerimize özellikle demokratik olgunluk içerisinde seçimleri güzel bir şekilde neticelendirdiğimiz için ve oylarını kullanarak bu neticelerin ortaya çıkmasına katıda bulundukları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Seçim sonuçlarının ülkemiz, şehrimiz, ilçemiz için hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Seçimler tamamlandı, artık yeni bir döneme başladık. İnşallah 8 Nisan pazartesi günü ilk meclis toplantımızı gerçekleştireceğiz ve sonrasında da meclis çalışmalarıyla birlikte bütün belediye çalışmalarımızı inşallah başlatmış olacağız. Yeni dönemde ilçemize en güzel hizmetleri yapmak için gece gündüz demeden aynı azimle, aynı kararlılıkla gayret edeceğiz. Bütün teşkilatlarımızla, meclis üyelerimizle, belediye çalışanlarımızla, başkan yardımcılarımızla, müdürlerimizle ve ekiplerimizle birlikte şehrimiz için, ilçemiz için en güzel hizmetleri yapmanın çabası, gayreti içerisinde olacağız. Bugünden itibaren artık parti rozetimizi çıkartmış durumdayız. Selçuklu Belediye Başkanı olarak şehrimizde yaşayan herkesin belediye başkanıyız ve herkesin istekleri, beklentileri, talepleri bizim için önemli ve bütün vatandaşlarımıza hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız. Ben tekrar seçim neticelerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ülkemizde, şehrimizde güzel hizmetlerin yapılması için inşallah bütün belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz güzel bir dönemi geçirirler diye de dua ediyorum. Herkese hayırlı olsun.” dedi.

AdminAdmin