GÜNCEL

Bektaş: Harp Mamulü Ve Muharip Gazilerimizin Sorunlarının Çözümünün Takipçisi Olacağım

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Süleyman Ege ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Konya Şubesi Başkanı Mustafa Buğur’u ziyaret eden CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş, sorunları hakkında bilgi alarak, yaşadıkları sorunların çözümünün takipçisi olacağını söyledi.

Bektaş: Harp Mamulü Ve Muharip Gazilerimizin Sorunlarının Çözümünün Takipçisi Olacağım

Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Süleyman Ege CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş’ın ziyaretinden memnun olduklarını kaydederek, “ Konya’da en çok üyesi olan ve kamu yararına çalışan bir STK’yız. Şehrimizin bir milletvekili olarak sizinle irtibat halinde olacağız. Konya’yı lakıyla temsil edeceğiniz inancı içindeyiz. Bütün partileri eşit mesafedeyiz. Dünyada ABD’den sonra silahlı kuvvetler bulunduran ülkeyiz. Gazi Meclisimizde sizlere önemli görevler düşüyor. Yaşadığımız sorunlarımızın en önemlilerinden birisi gazi ve şehit tanımında ve verilen haklardan eksik yararlanmamızdır. Vatanı, milleti ve vazifesi uğruna hayatını kaybetmişse şehittir. Yaralanmışsa, sakat kalmışsa da gazidir. Bunun başka bir tanıtımı olamaz. Sizlerden isteğimiz şehitlerimizin, gazilerimizin aileleri, eşleri ve çocuklarının tüm haklardan yararlandırılması sorunun çözümünün takibidir. Milletvekili olarak şehrimizin, ülkemizin ve vatandaşlarımızın ve bizlerin sorunlarını gündeme getirip, çözümünü takip edeceksiniz. Ziyaretimize geldiğiniz için teşekkür ediyoruz. Başarılar diliyoruz” dedi.

 

Resim önizlemesi

Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yaşadığı sorunların çözümünde yeterli değiliz

CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş gazilerin yaşadığı sorunlarının çözümünün takipçisi olacağını belirterek, “Şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yaşadıklarını sorunlarının çözümünde yeterli değiliz. Sizler gerçek milliyetçiliğin en güzel anlamını gösteriyorsunuz. Vücudunuzdan uzvunuzu kaybederek gazi oldunuz. Sizlerin ve güvenlik görevlilerimizin sorunlarını biliyoruz. Her zaman savunduğumuz gibi, güvenlik görevlilerimizin ve askerlerimizin siyasetten uzak durmalıdır. Bazı mesleklerin ayrıca tanımı yapılıyor. Şehitlerimiz ve gazilerimizin tanımında ciddi bir sorun vardır. Şehidimiz şehittir, gazimizde gazidir. Bunun başka bir tanımı olmadığı gibi hakları da yeterli bir şekilde verilmelidir. Şehitlik ve gazilik unvanın standart olarak tekleştirilmesi gerekmektedir. Standart farlılıkları kaldırılmalıdır. Sağlık hizmetleri dâhil her türlü hizmetlerden yararlandırılmalıdır. Bugün yaşadığınız her türlü sorunun çözümü için bütün partiler birleşerek yeni bir yasayla sorunları çözülür. Bu konunun ve sizlerin sorunlarının çözümünün takipçisi olacağım. Ayrıca misafirperverliğinize ve ilginize de teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Resim önizlemesi

 

Ziyarette CHP Konya Milletvekili Barış Bektaş’a, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şube Başkanı Süleyman Ege Sınırbozan ve Düşersem Elimden Tut kitabını hediye etti.

AdminAdmin