ureticihaber.com
HV
02 HAZİRAN Pazar 09:09

Başkanı Ömer Korkmaz, ‘’Zor Bir Süreç, Zor Oldukça Daha Değerli Olacak.’’

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Süper Lig’in 37.haftasında oynanan maçlar ve alınan sonuçlarla yeşil-beyazlı takım olarak ligde kalmayı bir hafta daha ertelediklerini dile getirerek, “Konyaspor’un gücünü biliyoruz. Fenerbahçe’den nasıl puan aldıysak Galatasaray’dan da puanı alır, kimsenin sonuçlarına bakmaksızın kendi işimizi kendimiz halledebiliriz” dedi.

SİYASET
Başkanı Ömer Korkmaz, ‘’Zor Bir Süreç, Zor Oldukça Daha Değerli Olacak.’’

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Kayserispor maçı sonrası konuştu. Korkmaz, Kayserispor deplasmanına ligde kalma işini bitirmek için geldiklerini söyledi.

Galatasaray karşısında da 1 puan alarak ligde kalmak istediklerini belirten Ömer korkmaz, “Bugün herkes bugün burada bu işin biteceğine çok inanmıştı. Ligde kalma sorununu ortadan kaldırmak üzere buraya gelmiştik. Ama istediğimiz gibi olmadı. Rakip kırmızı kart gördü ama bu iyi mi kötü mü oldu bilmiyorum. Alabileceğimiz bir maçtı. Bu zamana kadar bir şekilde geldik. Pozisyon olarak da daha avantajlıydık. Fenerbahçe’den nasıl puan aldıysak Galatasaray’dan da öyle puan alabiliriz. Son maçta da dolu bir tribün görmek istiyoruz. Galatasaray karşısında da 1 puan alıp diğer maçlara bakmaksızın ligde kalmayı garantileyelim. Zor bir süreç, zor oldukça daha değerli olacak. Keşke bugün burada 3 puanı alsaydık” dedi.

AdminAdmin

YORUMLAR