ureticihaber.com
HV
02 HAZİRAN Pazar 07:54

Teknik Direktörü Ali Çamdalı :’’ İkinci Yarı Hakem Kırmızı Karttın Etkisinde Kaldı.’’

Konyaspor teknik direktörü Ali Çamdalı, Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Çamdalı, hakem Halil Umut Meler’in takdir haklarını Kayserispor’dan yana kullandığını söyledi. Hakemin kırmızı karttın etkisinde kaldığını söyleyen Ali Çamdalı, “Bugün iyi mücadele ettik, mücadelelerinden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Buradan istediğimizi alamadık amacımız buradan 3 puan alıp işimizi bitirmekti. Önümüzdeki hafta Galatasaray maçı var. Hatay’ın beraberliği kalması ligi ötelediğini düşünüyorum.

SPOR
Teknik Direktörü Ali Çamdalı :’’ İkinci Yarı Hakem Kırmızı Karttın Etkisinde Kaldı.’’

Süper Lig'in 37'nci haftasında Tümosan Konyaspor deplasmanda Kayserispor'la 2-2 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı, “İki taraf için de kritik bir maçtı. Geriden gelerek öne geçmemize rağmen skoru koruyamadık. Halil Umut Meler, rakibe gösterdiği haklı kırmızı kartın ardından takdir haklarını Kayseri'den yana kullandığını söyleyebilirim. İkinci yarı kaçırdığımız çok fazla pozisyon var. Direkten dönen iki tane topumuz var. Sayılmayan bir golümüz var.

Haftaya evimizde Galatasaray maçımız var. İnşallah taraftarımızın önünde istediğimiz puanları alıp, ligi bir şekilde garantiler ve yeni sezona hazırlanırız.

Ayrıca Kayseri'de bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Son ana kadar takımımıza desteği bırakmadılar. Hepsine hayırlı yolculuklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR