SİYASET

Başkan Saydam Milletvekili Aday Adaylarını Tanıttı

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam Konya İl Teşkilatında gerçekleştirdiği basın toplantısıyla partisinin Konya Milletvekili Aday Adaylarını kamuoyuna takdim etti

Başkan Saydam Milletvekili Aday Adaylarını Tanıttı

İlk olarak bugün rahmet ve Mağfiret ayı olan Ramazan-ı Şerif’in ilk günü. Bu vesileyle aziz milletimizin Ramazan-ı Şeriflerini tebrik ediyor; milletimize, İslam Âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum.

Resim önizlemesi

Kıymetli Basın Mensupları; seçim sath-ı mahalline girmiş bulunmaktayız. Bu nedenle siyasi partiler; başta aday adaylığı süreci olmak üzere yoğun bir çalışma temposuna girmiş durumdadırlar. Ancak; her ne kadar yoğun olursak olalım 6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremden etkilenen kardeşlerimizi unutamayız.

Bu mübarek zaman diliminde de, Konya İl Teşkilatı olarak; deprem bölgesindeki kardeşlerimizin yaralarını sarmaya devam edeceğiz. Kısa bir süre önce İl Başkan Yardımcılarımız ile birlikte bölgeyi ziyaret ettik.

Bölge il başkanlarımızla görüştük. Tabi ki; yapılacak çok iş var. İnşallah oradaki kardeşlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Gereken çalışmalarımızı yapacağız. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bu vesileyle deprem bölgesinde yaşamlarını yitiren kardeşlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

Aziz Hemşerilerim; bir yandan deprem nedeniyle ortaya çıkan maddi ve manevi enkazı ortadan kaldırıp, yaraları sarmaya gayret ederken bir yandan da ülkemizin kronikleşmiş siyasi, hukuki, ekonomik ve ahlaki enkazını kaldırmak üzere çok önemli bir seçime daha yaklaşmaktayız.

AdminAdmin