SİYASET

Başkan Saydam : İsrail Unutmasın ki, Bizde Erbakan’lar Ve Hasan’lar Bitmez

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, “Saadet Partisi olarak, Gazze'deki kardeşlerimizi unutmamak, yapılan zulmü gündemde tutmak için bütün dünyaya bunu hatırlatmaya devam edeceğiz. Ey İsrail ve işbirlikçileri unutmayın ki, bizde Erbakan’lar ve bizde Hasan’lar Bitmez.” dedi.

 Başkan Saydam : İsrail  Unutmasın ki, Bizde Erbakan’lar Ve Hasan’lar Bitmez

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam, partisinin il binasında basın toplantısı düzenledi. Geçtiğimiz günlerde meclis kürsüsünde gerçekleştirdiği konuşmanın ardından rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede vefat eden Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bitmez’i de anan Saydam; Terör devleti İsrail, bütün dünyanın gözü önünde zulmetmeye devam ediyor. Şehirleri bombalamaya, kadınları çocukları öldürmeye devam ediyor. Hastaneleri ambulansları vurmaya devam ediyor. Ve maalesef bütün dünya da izlemeye devam ediyor. Saadet Partisi olarak bizler de Gazze'deki kardeşlerimizi unutmamak, yapılan zulmü gündemde tutmak için bütün dünyaya bunu hatırlatmaya devam edeceğiz. Bu manada meclis kürsüsünden haykırırken canını veren Milletvekilimiz ve Genel Başkan Yardımcımız Hasan Bitmez Başkanımızı da rahmetle anıyorum. Ey İsrail ve işbirlikçileri unutmayın ki, bizde Erbakan’lar ve bizde Hasan’lar Bitmez.” şeklinde konuştu.

İSRAİL’E GİDEN GEMİLERİ DURDURUN!

Saydam, konuşmasının devamında ise Değerli Konyalı hemşehrilerimiz, bu zulümler devam ederken, İsrail'e olan yardımlar her taraftan gelmeye devam ederken, Filistinli kardeşlerimiz maalesef hiçbir şekilde yardım alamamaktadırlar. Hem Mısır tarafından hem ülkemizden giden insani yardım malzemeleri maalesef oradaki kardeşlerimize ulaştırılamamaktadır. Bununla beraber Filistinli kardeşlerimize yardımlar ulaşamazken, maalesef üzülerek söylüyorum, ülkemizden ticari anlaşmalar gereği denilerek gemiler İsrail’e her türlü malzemeyi götürmeye devam ediyor. Çelik gibi silah yapımında kullanılan malzemeler gitmeye devam ediyor. Diğer taraftan oranın her türlü ihtiyacını karşılayacak gıda malzemeleri İsrail'e gitmeye devam ediyor. Askeri ihtiyaçlarını ülkemizden karşılamaya devam ediyorlar. Maalesef bunlar devam ediyor ve ülkemizin yetkilileri bunla alakalı hiçbir şekilde önlem almıyorlar ve bunu dile getirdiğimiz için de maalesef bize tepki gösteriyorlar. Biz de kamuoyunun, ülkemiz insanının bundan haberdar olması amacıyla, ticareti gündeme getirmek manasında şöyle bir afiş hazırladık; İsrail'e giden gemileri durdurun! İsrail'le ticaret, Filistin'e ihanet şeklinde. Bunu gündemde tutmak ve Konya’mızdaki bütün hemşehrilerimize duyurmak için şehir içerisinde, cadde üzerinde bulunan reklam yerlerine paramızla, arkadaşlarımızın ve partimize gönül verenlerin de desteğiyle bunun çıkmasını arzu etmiştik. Maalesef geldiğimiz durumda İsrail’le olan ticaret durmadığı gibi, bu afişin de şirket tarafından kabul edilemeyeceği tarafımıza bildirildi. İsrail'le olan ticaret rahatsızlık vermiyor ama bunun söylenmesi maalesef iktidara rahatsızlık veriyor. Görünen o ki iktidar İsrail’e giden gemileri durdurmayacak ve buraya olan ticareti devam ettirecek. Biz de bu basın toplantısını da bu manada yapma gereği duyduk ve kamuoyunun bilmesini istedik. Paramızla da olsa bu billboardlar, megalightlar, CLP’ler engelleniyor. Ancak iktidarın izin verdiği ölçüde siyasi partiler buraya çıkabiliyor. Bunu da bütün kamuoyuyla paylaşıyor ve bunun bilinmesini istiyorum.dedi.

AdminAdmin