GÜNCEL

Başkan Pekyatırmacı’dan Yeni Yıl Mesajı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Pekyatırmacı yayınladığı mesajında “Yeni yılın birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

Başkan Pekyatırmacı’dan Yeni Yıl Mesajı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı 2023 yılının sona ermesi ve 2024 yılının gelişi nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. 2024 yılının ülkemiz ve tüm dünya insanlığı için barış, kardeşlik ve huzur getirmesi temennisinde bulunan Başkan Pekyatırmacı mesajında; “Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bıraktık. Yeni yıla daha yeni ve taze bir umutla giriyoruz. Geride bıraktığımız yılda yaşanan doğal afetler ve terör gibi üzücü olaylara hep birlikte tanıklık ettik ve dayanışma içinde yaralarımızı sarmaya çalıştık. Son günlerde gelen acı şehit haberleri nedeniyle millet olarak yeni yılı buruk bir şekilde karşılıyoruz. Umarız gelecek yıl; savaşların bir daha yaşanmadığı, terörün olmadığı daha güzel bir dünyada yaşarız. İnanıyorum ki; 2024 yılı yeni umutlar ve yeni fırsatlarla bizleri karşılayacak.

Selçuklu Belediyesi olarak 2023 yılını geçmiş yıllarda olduğu gibi temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra şehre değer katacak eğitim, sağlık, sosyal ve kültürel projeler ile dolu dolu geçirdik. Selçuklu’muzun her anlamda kalkınması için var gücümüzle çalıştık. Gücümüzü aldığımız hemşehrilerimizin dua ve destekleriyle 2024 yılında da ilçemize değer katacak hayırlı ve bereketli işlere imza atmayı istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

2024 yılının sevginin, barışın, kardeşliğin hakim olduğu bir yıl olmasını temenni eden Başkan Pekyatırmacı; “Masum Müslümanlara dünyanın gözü önünde yapılan bu şiddet ve zulmün son bulması, dünya üzerinde sevgi, barış ve kardeşliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde özellikle İslam dünyasının yaşadığı sıkıntıların bir an önce sona ermesi en büyük temennimizdir. 2024'ün İslam alemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını, mazlum coğrafyalarda akan kanın son bulduğu yeni bir dünyaya kapı aralamasını Allah'tan niyaz ederim." Dedi.

AdminAdmin