GÜNCEL

Başkan Pekyatırmacı'dan Anneler Günü Mesajı

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Anneler günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Pekyatırmacı mesajında "Cenneti annelerin ayakları altına seren bir kültürün, inancın sahipleriyiz" ifadelerine yer verdi.

Başkan Pekyatırmacı'dan Anneler Günü Mesajı

Anneler Gününü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Annelik, mesaisi, emekliliği olmayan karşılık beklemeksizin yapılan dünya üzerindeki en kıymetli meslektir. Onlar bizim ilk öğretmenlerimiz, hayat yolunda rehberlerimizdir. Çok şükür ki bunun değerini bilen bir toplumun parçasıyız." dedi.

Toplumun temelinin aileye dayandığını ve aile içinde annelerin çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Başkan Pekyatırmacı,"Toplumumuzun temelini oluşturan aileyi fedakârlıklarıyla bir arada tutan, aile yaşamını huzur ve mutluluk deryasına dönüştüren annelerimiz en değerli varlığımızdır. Selçuklu Belediyesi olarak hanımlarımıza yönelik önemli hizmetler gerçekleştiriyoruz. Selçuklu’da hayata geçirdiğimiz aile yaşam merkezleri, hanım lokalleri ile ailenin temel taşı olan annelerin sosyal hayatını zenginleştirmek ve onları mutlu ederek aileyi mutlu etmeyi hedefliyoruz. Açılan spor salonları ve hanım lokallerimizle hanımlarımızın hem hoşça vakit geçirmelerini sağlıyor hem de kişisel gelişimlerine katkıda bulunuyoruz.

Bu vesile ile hakkın rahmetine kavuşmuş annelerin, şehit annelerinin ve sevginin, merhametin, fedakarlığın simgesi olan tüm annelerin Anneler Gününü kutluyorum” dedi.

AdminAdmin