GÜNCEL

Hasan Kılca: Anne Sevgidir, Samimiyettir, Fedakârlıktır

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Anneleri sevginin, hoşgörünün, fedakârlığın, şefkat ve merhametin adı olarak nitelendiren Hasan Kılca, güzel yarınların ve güçlü Türkiye’nin anneler sayesinde inşa edilebileceğinin altını çizdi. Kılca; “Anne evladının ilk öğretmeni, sağlıklı ve güçlü toplumun en önemli güvencesidir” dedi.

Hasan Kılca: Anne Sevgidir, Samimiyettir, Fedakârlıktır

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Hasan Kılca, Anne sevgisinin sevgilerin en büyüğü ve en kıymetlisi olduğunu söyledi. Toplumu şekillendiren en değerli varlıkların anneler olduğuna vurgu yapan Başkan Hasan Kılca’nın Anneler Günü mesajı şu şekilde;

“İnancımız ve yüzlerce yıllık medeniyetimizde annelik, kutsal bir vazife ve yüce bir mertebedir. Anne hayatın merkezidir. Anne sevgidir, merhamettir, fedakârlıktır. Annelik, yaşamak ve yaşatmak adına eşi benzeri bulunmayan gurur ve mutluluktur. Anneler evlatlarıyla birlikte yeni bir toplumu da dünyaya getirirler. Allah annelere başka bir güç, farklı bir yürek vermiştir. Onlar yuvalarını sebatla, yavrularını şefkatle ve vatanlarını dualarla sarar ve sarmalar. Varlıklarıyla bizleri tamamlayan, mücadeleleriyle bizlere güç veren annelerimize olan sevgimizi elbette tek bir güne sığdırmak mümkün değildir. Hayatımız boyunca hep en yakınımızda ve yanı başımızda olan annelerimize yaşamlarının her döneminde saygı ve sevgimizi göstermek, biz evlatları olarak hepimizin en önemli vazifesidir. Ülkemize ve insanlığa faydalı nesiller yetiştirmek için her türlü zorluğa göğüs gererek fedakârca çalışan annelerimiz, aile değerlerinin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir.

Bu vesileyle; cennetle müjdelediği şehitlerimiz ile gazilerimizin kıymetli emanetleri ve engelli annelerimiz başta olmak üzere, bütün annelerin gününü yürekten tebrik ediyor; ahirete irtihal eden annelerimize yüce Allah’tan rahmet, hayatta olanlara sağlıklı ve uzun bir ömür diliyorum.”

 

 

 

AdminAdmin