GÜNCEL

Başkan Pekyatırmacı Miraç Kandili Programında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

• Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Miraç Kandili dolayısıyla Erenköy Tahir Büyükkörükçü Camii’nde düzenlenen kandil programında vatandaşlarla bir araya geldi

Başkan Pekyatırmacı Miraç Kandili Programında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu İlçe Müftülüğü ile birlikte Erenköy Tahir Büyükkörükçü Camii’nde düzenlenen Miraç Kandili programında vatandaşlarla bir araya gelerek onların kandil coşkusuna ortak oldu. Başkan Pekyatırmacı namazın ardından vatandaşların kandilini tebrik etti.

Miraç Kandili’nin manevi atmosferinde gerçekleşen buluşmada namaz sonrasında Kur’an-ı Kerim tilavetleri gerçekleştirilirken, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler ile İsrail'in zulmüne maruz kalan Gazze halkı ve tüm İslam alemi için dualar edildi.

Başkan Pekyatırmacı,“Tüm İslam alemi ve ülkemiz için dua ettik”

Bu özel geceyi Konyalılarla birlikte ihya etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,“ Üç ayların içerisinde, manevi coşkunun en üst düzeyde yaşandığı günlerdeyiz. Ramazan Ayına yaklaştığımız şu günlerde Miraç Kandili’ni hemşerilerimizle birlikte idrak etik. Bugün aynı zamanda 6 Şubat Depremlerinin yıldönümü. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Rabbim ülkemize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Yine bu manevi gecede İsrail’in zulmüne maruz kalan Gazzeli kardeşlerimiz için de dua ettik. İnşallah tez zamanda bu insanlık trajedisinin de sona ermesini temenni ediyoruz. Rabbim ülkemize ve İslam alemine birlik, beraberlik ve huzur versin. Kıldığımız namazları ve ettiğimiz duaları kabul etsin inşallah” dedi.

Kandil programında Başkan Pekyatırmacı’ya AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan, Erenköy Mahalle Muhtarı Hasan Gülen, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları da eşlik etti.

AdminAdmin