SİYASET

Başkan Peker ,Konya'da Yeniden Refah Partisi Hızlı Büyüyor

Yeniden Refah Partisi Konya İl Divan Toplantısı, İl Başkanı Temel Peker önderliğinde, Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Sacit Günbey ve Konya İl Sorumlusu Ramazan Menteşe'nin katılımıyla 10 Aralık 2023 Pazar günü Dedeman otelde gerçekleştirildi.

 Başkan  Peker ,Konya'da   Yeniden Refah Partisi Hızlı Büyüyor

Toplantıda, Yeniden Refah Partisi'nin Konya'daki çalışmaları ve önümüzdeki süreçteki hedefleri değerlendirildi. Ayrıca, yaklaşan yerel seçimler için yapılacak çalışmalar ele alındı.

Toplantıda konuşan İl Başkanı Temel Peker;

Yeniden Refah Partisi'nin Konya'da hızlı bir şekilde büyüdüğünü ve geliştiğini belirterek, bu başarıda tüm teşkilat mensuplarının emeğinin büyük olduğunu söyledi.

Peker,Konya İl Teşkilatımız, 1 Ağustos 2023 tarihinden bu yana büyük bir başarı elde etti. Üye sayımızı 13.000 bin üzerine çıkartarak yüzde 191'lik bir büyüme kaydettik. Bu başarıyı, Konya'nın köklü değerlerine ve Yeniden Refah Partisi'nin milli ve manevi değerleri esas alan siyasetine olan teveccühüne borçluyuz. Bu başarıyı daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Toplantıda konuşan Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Sacit Günbey de, Yeniden Refah Partisi'nin Türkiye'nin geleceği için en büyük umut olduğunu belirterek, Konya'da yapılan çalışmaların Türkiye'nin geleceği için çok önemli olduğunu söyledi.

Günbey, "Millî Görüş'ün çadırını, inşaatını, bünyesini taşıyan şehir Konya'dır.Yeniden Refah Partisi, Konya'da büyük bir oy potansiyeline sahiptir. Bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirmek için hep birlikte çalışacağız" dedi.

Toplantıda, yaklaşan yerel seçimler için yapılacak çalışmalar da ele alındı. Konya İl Sorumlusu Ramazan Menteşe, yerel seçimlere yönelik hazırlık çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, bu seçimlerde Yeniden Refah Partisi'nin Konya'da önemli bir başarı elde edeceğini söyledi.

Toplantı, Yeniden Refah Partisi'nin Konya'da daha da güçlenmesi, Türkiye'nin geleceği için daha büyük başarılara imza atması temennileriyle ve hedeflerini tamamlayan ilçe başkanlarına verilen başarı plaketleriyle sona erdi.

AdminAdmin